Apa, lichidul vital - Dr Calin Marginean (efecte stimulative, valoarea t...



🔸„Apa cu aur” și alte tradiții românești
Din timpuri imemoriale, apa a fost considerată un mijloc de vindecare de prim ordin. În toate culturile lumii se considera că apa este vehiculul perfect pentru a aduce misterioasele forțe vindecătoare ale naturii în ființa umană. În medicina populară românească se credea că apa „împrumută” puterile binefăcătoare ale răsăritului de soare, ale Lunii, ale plantelor, ale aurului ori ale cuvântului rostit sau scris.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

CĂRȚI DE ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ RECOMANDATE (ÎN LIBRĂRIE SPIRITUALĂ):

📗 Alimente care îți pot schimba viața în bine (Medium Medical)
📗 Bucătăria bazată pe crudități și alimente vii
📗 Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine
📗 Cartea completă a sucurilor - Michael T. Murray
📗 Cartea semințelor germinate: Cum să cultivăm și să folosim semințele germinate pentru a avea o sănătate și o vitalitate la nivel maxim
📗 Cum să nu mori - Descoperă alimentele dovedite științific că previn și inversează boala
📗 Cura de detoxificare de zece zile cu sucuri verzi
📗 Dieta Engine 2 - „Salvează-ți viața în 28 de zile”
📗 Dieta prin post - dr. Michael Mosley
📗 Furculițe în loc de cuțite
📗 Hrana vie - o speranță pentru fiecare
📗 Iluzia bolii - Învingerea cauzelor bolilor cronice pentru a trăi o viață mai sănătoasă, mai lungă și mai fericită
📗 INTEGRAL: Regândind știința nutriției
📗 Protocolul Wahls
📗 Studiul China - dr. T. Colin Campbell și Thomas M. Campbell II
📗 Superalimente - Alimentația și medicina viitorului
➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🔸Apa de flori
Ce sunt de fapt aceste remedii Bach, al căror nume este tot mai popular în Occident? Ele nu sunt altceva decât apa de izvor, în care s-a scufundat vreme de câteva ore o cantitate mică de ierburi și flori. Sunt niște remedii cât se poate de... neștiințifice care, dacă n-ar exista homeopatia, ar putea fi luate drept înșelătorie, dar care au vindecat deja mii de oameni. Creatorul acestui remediu s-a explicat: o bucată de fier și un magnet au, din punct de vedere chimic, aceeași compoziție, dar între ele există o diferență majoră, pe care o poate constata oricine. De ce n-ar fi și cu apa la fel?

🔸Apa de piramidă
Despre ce este vorba? Procesele naturale se intensifică și se armonizează atunci când organismele vii sunt introduse în câmpul de forță al unei piramide. Apa plasată la o treime de baza piramidei devine, din punct de vedere microbiologic, mai pură, se păstrează mai mult timp, iar când este administrată organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de creștere și proprietăți curative pentru o listă foarte lungă de afecțiuni. De fapt, această apă nu acționează asupra unei boli anume, ci asupra organismului în ansamblu, stimulându-l să se apere singur.

🔸Apa magnetizată
Cu mult înainte de a se fi descoperit magnetul în Europa, în Extremul Orient, în India și în China mai ales, efectele terapeutice ale acestuia au fost intens studiate. Aceasta terapie străveche a ajuns până în zilele noastre, fiind folosită cu mult succes în tratarea bolilor deși, din punct de vedere științific, nimeni nu poate explica exact cum poate influența un magnet organismul uman. Dacă apa de piramidă are darul de a revigora ființa, de a o ajuta să controleze influențele exterioare, apa magnetizată are un rol de armonizare generală foarte interesant. Efectele cele mai bune s-au observat în tratarea afecțiunilor care apar și se agravează pe fondul unor probleme emoționale.

🔸Apa dinamizată
Valoarea terapeutică a unei substanțe crește foarte mult atunci când este „dinamizată”, adică atunci când este agitată mecanic (pe românește, vânturată). Se cunoaște că cele mai bune și mai căutate remedii homeopatice se fac la anumite mânăstiri izolate, unde trăiesc oameni de o mare puritate, care, efectiv, încarcă în timpul dinamizării aceste remedii cu o energie binefăcătoare. Privind din această perspectivă, putem spune că formula apei dinamizate este: apă agitată mecanic + credința și iubirea celui care face această operație. În această formulă, apa are indicații pe măsură. Cele mai receptive la tratament sunt bolile produse pe fondul lipsei de vitalitate și al tulburărilor afectiv-emoționale.

dr. Călin Mărginean:
🔹medic specialist medicina muncii
🔹medic specialist medicină generală
🔹competență medicină de intreprindere
🔹atestat nutriție

#Calin_Marginean #metabolism_balance #apa_dinamizata

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa