24 martie 2015

OFFERTĂ! - Proiectul fericirii - 31,00 LEI - Dezvoltare Personală - Librărie Spirituală online | Cărți spiritualitate, dezvoltare personală, vindecare, alimentație...

OFFERTĂ! - Proiectul fericirii - 31,00 LEI - Dezvoltare Personală - Librărie Spirituală online | Cărți spiritualitate, dezvoltare personală, vindecare, alimentație...

Detalii din cartea Proiectul fericirii

Gretchen Rubin a avut o revelație într-o după-amiază ploioasă în cel mai puțin probabil din locurile posibile: într-un autobuz. „Zilele sunt lungi, dar anii sunt scurți,” și-a dat ea seama. „Timpul trece și nu mă concentrez atât cât ar trebui asupra lucrurilor care într-adevăr contează.” În acel moment, a decis să dedice un an pentru Proiectul fericirii.

Pe parcursul acestei relatări pline de viață și captivante,  Gretchen Rubin realizează o cronică a aventurilor pe care le-a trăit în decursul a douăsprezece luni, și anume verificând pe viu înțelepciunea veche de secole, rezultatele cercetărilor științifice recente și lecțiile din cultura populară referitoare, toate, la unul și același subiect: cum să fii mai fericit.

Printre altele, Gretchen Rubin a descoperit că noutatea și provocarea sunt surse redutabile ale fericirii, că banii pot să ajute să-ți cumperi fericirea când sunt cheltuiți cu înțelepciune, că ordinea exterioară contribuie la calmul interior și că până și cea mai măruntă schimbare poate să însemne enorm.


„O povestire prietenoasă, abordabilă și imposibil de lăsat jos din mâini, care te va face nu doar să îți începi propriul Proiect al fericirii, ci și să o inviți pe Gretchen Rubin la o cafea.”
– San Diego Union-Tribune
Proiectul fericirii

Cuprinsul cărții Proiectul fericirii

 • Începutul ... 1
 1. IANUARIE: Stimulează energia ... 19
  Vitalitatea
 2. FEBRUARIE: Amintește-ți de iubire ... 47
  Căsnicia
 3. MARTIE: Țintește mai sus ... 87
  Munca
 4. APRILIE: Înseninează-te ... 115
  Când ești părinte
 5. MAI: Ia joaca în serios ... 143
  Timpul liber
 6. IUNIE: Fă-ți timp pentru prieteni ... 183
  Prietenia
 7. IULIE: Cumpără puțină fericire ... 215
  Banii
 8. AUGUST: Contemplă Cerul ... 253
  Eternitatea
 9. SEPTEMBRIE: Urmează-ți o pasiune ... 289
  Cărțile
 10. OCTOMBRIE: Atenție ... 309
  Atenția
 11. NOIEMBRIE: Fii mulțumit în sufletul tău ... 337
  Atitudinea
 12. DECEMBRIE: Perfect ca la defilare ... 361
  Fericirea
 • Postfață ... 379
 • Mulțumiri ... 381
 • Proiectul Fericirii tale ... 383
 • Despre autor ... 386

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu