24 iunie 2014

OFFERTĂ! - Verde pentru Viață - nutriție cu smoothie-uri verzi - 22,00 LEI - Vindecă - Librărie Spirituală online | Cărți spiritualitate, dezvoltare personală, vindecare, alimentație...

OFFERTĂ! - Verde pentru Viață - nutriție cu smoothie-uri verzi - 22,00 LEI - Vindecă - Librărie Spirituală online | Cărți spiritualitate, dezvoltare personală, vindecare, alimentație...

Detalii din cartea Verde pentru Viață - nutriție cu smoothie-uri verzi

„Verde pentru viață este o idee simplă dar revoluționară, căreia i-a venit timpul să ajungă în actualitate. Este o sursă limpede de inspirație și de documentare foarte importantă pentru cititorii care vor să trăiască o viață cu adevărat sănătoasă.”
– Midwest Book Review
„În cei peste treizeci și cinci de ani de practică în calitate de medic psihiatru afiliat Facultății de Medicină a Universității Harvard, am învățat foarte bine un lucru, și anume: comportamentul uman este foarte greu de schimbat. Acum, Victoria Boutenko mă convinge exact de contrariu… Treizeci de zile de consum de suc verde cu pulpă te vor face să te simți altfel și vor schimba felul în care te simți în pielea ta. Este o realizare extraordinară pentru o carte atât de mică.”
– A. William Menzin, doctor în medicină,
Facultatea de Medicină a Universității Harvard, din Prefață
„Conceptul foarte limpede, simplu și abil al Victoriei Boutenko este atât de valoros și de eficient, încât ne putem aștepta să vedem și să simțim domeniul sănătății zdruncinat din temelii în decurs de numai un deceniu.”
– Thomas C. Chavez, homeopat și autor al cărții Body Electronics
„Victoria, ai reușit! Iubesc la nebunie cartea ta. Sunt sigură că va fi o sursă de sănătate pentru milioane de oameni, va reduce riscurile viitoare de boli degenerative pentru tinerele generații și ne va face tuturor viața cu mult mai ușoară. Este într-adevăr o lectură obligatorie!”
– Doctor Ruza Bogdanovich, lector de talie mondială și
autoare a cărții Vindecarea se află în cauză

Autoare de renume internațional și expertă în alimentația pe bază de crudități, Victoria Boutenko, neobosită cercetătoare și campioană a nutriției naturale, vine cu ultimele sale descoperiri în această carte, Verde pentru viață. Dezvoltând pe baza remarcabilelor sale descoperiri referitoare la puterea vindecătoare a verdețurilor și a sucurilor verzi cu pulpă, Victoria Boutenko a adăugat noi cercetări referitoare la rolul pe care îl joacă acizii grași omega-3 și omega-6 în sănătatea metabolismului, inclusiv date nutriționale referitoare la anumite smoothie-uri verzi, dar și descoperiri actuale legate de produsele organice comparativ cu cele convenționale.

Cercetările revoluționare ale Victoriei Boutenko de comparare a alimentației cimpanzeului din sălbăticie cu dieta standard a omului modern rămân cheia de boltă a acestei cărți, iar descoperirile sale privind abundența de proteine din verdețuri, rolul verdețurilor în homeostazie, semnificația acidului gastric, modul în care sucurile verzi cu pulpă fac organismul mai alcalin, puterea tămăduitoare a clorofilei și multe altele, le oferă cititorilor cheile pentru refacerea stării de sănătate și pentru întărirea sănătății și a stării generale de bine. Mărturiile și rețetele din această carte le dau cititorilor și mai multă încredere și inspirație să exploreze ei înșiși smoothie-urile verzi.
VICTORIA BOUTENKO a fost premiată pentru cartea Verde pentru viață. Mare maestru bucătar în materie de crudități, profesor, inventator, cercetător și artist, Victoria Boutenko predă cursuri de viață sănătoasă în întreaga lume. Ca urmare a recomandărilor sale, milioane de oameni beau smoothie-uri verzi și mănâncă alimente crude. Boutenko străbate în continuare întreaga lume împărtășindu-și tainele artei culinare a crudităților și povestea hotărârii ei, o adevărată sursă de inspirație. Locuiește în Ashland, Oregon.
Verde pentru Viață - nutriție cu smoothie-uri verzi

Cuprinsul cărții Verde pentru Viață - nutriție cu smoothie-uri verzi

 • Cuvânt înainte ... ix
 • Introducere la ediția actualizată ... xi
 • Introducere ... xiii
 1. Îndrăznește să observi! ... 1
 2. Ce lipsea din Planul nostru de alimente crude? ... 7
 3. Cum se hrănesc cimpanzeii ... 11
 4. Revoluția sucurilor verzi cu pulpă ... 21
 5. De ce e greu să-ți placă verdețurile? ... 29
 6. Verdețurile: o nouă grupă alimentară ... 37
 7. Abundența de proteine din verdețuri ... 45
 8. Fibrele: buretele magic ... 53
 9. Verdețuri pentru homeostazie ... 61
 10. Semnificația acidului gastric ... 65
 11. Studiul Roseburg ... 71
 12. Verdețurile fac organismul mai alcalin ... 79
 13. Solul sănătos este mai prețios decât aurul ... 87
 14. Puterile vindecătoare ale clorofilei ... 93
 15. Înțelepciunea plantelor ... 99
 16. Verdețurile: sursa primă de omega-3 ... 105
 17. Tribut pentru doctorul Ann ... 123
 • Mărturii ... 127
 • Mărturii ale participanților la studiul Roseburg ... 163
 • Rețete de sucuri verzi cu pulpă ... 191
 • Secrete importante ... 191
 • Sucuri verzi cu pulpă, dulci ... 192
 • Sucuri verzi aromate ... 199
 • Suc super-verde ... 205
 • Budinci ... 205
 • Index ... 211
 • Despre autor ... 232

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu