Intrarea în Vortex - Ghid practic - Librarie Spirituală online Cristal Life

Intrarea în Vortex - Ghid practic - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Intrarea în Vortex - Ghid practic - Esther și Jerry Hicks”

Un instrument ușor de pus în practică, așa cum nu a mai existat vreodată altul, care să îl ajute pe cititor să își schimbe perspectiva și să se simtă mai bine în patru domenii ale vieții sale: bunăstarea generală, abundența fizică, bunăstarea fizică și relațiile.
Dacă poți descoperi o modalitate de a-ți schimba focalizarea, astfel încât să te situezi în interiorul vortexului, respectiv să te pui la unison cu cel-care-ești-cu-adevărat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitivă, iar probabilitatea ca dorințele tale să se îndeplinească va crește considerabil.
Acesta este unicul scop al acestui ghid practic. El te poate ajuta să elimini mai rapid gândurile de rezistență, pe care o parte le-ai cultivat întreaga ta viață. În acest fel, te vei folosi în mod direct de Energia care creează lumile pentru a ajunge acolo unde dorești și pentru a trăi viața pe care o preferi.
— Din Introducerea lui Abraham
Intrarea în Vortex - Ghid practic - Esther și Jerry Hicks

Cuprinsul cărții „Intrarea în Vortex - Ghid practic - Esther și Jerry Hicks”

  • Prefață .......................................... vii
  • Introducere ...................................... xi
  • MEDITAȚIE: Bunăstarea generală ................... 1
  • MEDITAȚIE: Abundenta financiară .................. 35
  • MEDITAȚIE: Bunăstarea fizică ..................... 69
  • MEDITAȚIE: Relațiile ............................. 103
  • Despre autori .................................... 137

Fragmente din cartea „Intrarea în Vortex - Ghid practic - Esther și Jerry Hicks”

Bun venit! Te afli în fața porții care te poate
conduce către vortex. Suntem extrem de încântați
că ai luat decizia de a te afla aici. Nicio decizie
nu este mai bună decât aceea de a ne reuni în scopul
de a co-crea împreună și de a te realinia
cu cel-cere-ești-cu-adevărat.
Chiar dacă vortexul de care vorbim nu poate fi găsit în lumea fizică, întrucât nu are atribute materiale, el reprezintă totuși o realitate. De fapt, el reprezintă însăși Realitatea ta Vibratorie.
Este ușor să îți dai seama când te afli în interiorul vortexului, în funcție de ceea ce simți. Este la fel de ușor să îți dai seama când ai ieșit din vortex, de asemenea ținând cont de ceea ce simți. De fapt, Sistemul tău de Ghidare Emoțională este singurul instrument care te poate ajuta să îți dai seama dacă te afli sau nu în interiorul vortexului.
Vortexul tău este un rai vibratoriu în care frecvențele sunt foarte înalte și nu opun niciun fel de rezistență. Așa se explică de ce te simți atât de bine atunci când intri în el. Tocmai de aceea ne face o plăcere atât de mare să știm că ai luat decizia de a te afla aici, împreună cu noi.
Toate componentele necesare pentru ca tu să atingi o stare de conștiință superioară au fost adunate de Legea Atracției și există de|a într-o dimensiune atemporală și care transcende spațiul, gata să fie accesate și utilizate de tine în vortexul creației tale.
Dacă dorești să devii una din componentele propriului tău vortex, alături de toate celelalte lucruri minunate acumulate în el, tot ce trebuie să faci este să te pui la unison din punct de vedere vibratoriu cu vortexul tău, adică să cultivi o frecvență de vibrație foarte înaltă și să nu mai opui niciun fel de rezistență.
Dacă vei renunța la gândurile de rezistenții (prin practicarea zilnici) a meditațiilor descrise în acest ghid), frecvența ta de vibrație va crește, iar în ființa ta se vor dezvolta în scurt timp noi tipare vibratorii, până când vei căpăta înclinația naturală de a te situa în interiorul vortexului tău.
Vei ajunge să trăiești astfel viața pe care ți-o dorești cu adevărat, accesând Energia care creează lumile și lăsând-o să curgă în mod natural către îndeplinirea dorințelor tale, căci tu ești una cu realitatea ta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa