3 martie 2012

Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare • Vindecare Spirituală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare • Vindecare Spirituală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Cartea „Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare” este scrisă într-un limbaj simplu și accesibil. Ea explică de ce atât de mulți oameni consideră că este atât de greu să ierte și de ce cramponarea de durerea provocată de ceilalți reprezintă de fapt o decizie de a suferi.Cartea analizează factorii care ne fac să refuzăm iertarea și felul în care justifică mintea noastră acest lucru.

În continuare, ea prezintă efectele secundare toxice ale incapacității de a ierta și dezastrul pe care îl provoacă aceasta asupra corpului nostru și în viața noastră.

Dar mai presus de orice, cartea prezintă beneficiile incredibile ale acestui act simplu care este iertarea.

Autorul relatează numeroase întâmplări care au darul de a ne deschide inimile în fața miracolelor care se pot petrece atunci când acceptăm faptul că nimeni nu merită să fie exclus de la iubirea noastră.

De-a lungul cărții „Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare” sunt citate diferite aforisme care ne reamintesc de virtutea iertării și care pot fi folosite ca afirmații pozitive. Repetate zilnic, ele ne pot ajuta să ne schimbăm radical viața, eliberându-ne de suferințele trecutului dureros.

„Iubirea poate vindeca lumea, iar iertarea este catalizatorul care permite acest lucru. Cartea lui Gerald Jampolsky reprezintă o lectură obligatorie pentru toți cei interesați de transformarea personală și globală a acestei lumi”.

(John Gray, autor al cărții „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu