Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay - Librarie Spirituală online Cristal Life

Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay”



Louise L. Hay este o autoare de renume internațional, care a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să se vindece și să se simtă inspirați. Cu mai bine de 20 de ani în urmă a fost diagnosticată cu cancer, dar s-a vindecat singură prin folosirea metodelor descrise în această carte: Vindecă-ți corpul.


Gândurile pe care le emitem și cuvintele pe care le rostim zilnic contribuie la crearea realității noastre, influențându‑ne starea de sănătate și experiențele de zi cu zi. Prin schimbarea acestor gânduri și a acestor cuvinte, noi ne putem schimba radical viața.


Louise L. Hay ne explică în această carte mecanismul prin care atitudinea noastră față de viață și față de noi înșine poate sta la baza bolilor de care suferim. Dacă vei folosi tehnicile ei simple, dar extrem de eficiente, vei avea surpriza să descoperi tiparele mentale care au stat la baza afecțiunilor tale și vei învăța astfel să te cunoști mai bine.


Tot ce trebuie să faci în această direcție este să pornești de la boala sau de la afecțiunea de care suferi și să cauți în carte afirmația potrivită pentru a dizolva tiparul negativ și pentru a-l înlocui cu unul pozitiv. Folosește-te de acest ghid pentru a începe să te însănătoșești începând chiar din această zi.




Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay





Fragmente din cartea „Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay”



PUNCTUL DE PUTERE ESTE ÎNTOTDEAUNA MOMENTUL PREZENT



Punctul nostru de putere este chiar momentul de față și spațiul în care ne aflăm (aici și acum). Nu contează cât timp am cultivat un tipar negativ, de cât timp suferim de o anumită boală, din cauza unei relații nefericite, a lipsei de bani, a urii de sine etc. Schimbarea poate începe întotdeauna chiar acum. Gândurile pe care le-am avut și cuvintele pe care le-am rostit în trecut au condus la experiențele noastre de viață actuale. Nimeni nu ne obligă însă să continuăm să gândim aceste lucruri și să rostim aceste cuvinte. Gândurile și afirmațiile noastre de astăzi ne vor crea ziua de mâine, apoi de poimâine, săptămâna viitoare, luna viitoare și viitorul mai îndepărtat. Punctul nostru de putere este situat chiar în momentul prezent. Schimbarea începe întotdeauna la acest nivel. Această idee este profund eliberatoare. Noi putem începe chiar acum să ne eliberăm de vechile gânduri negative din mintea noastră. Chiar și cea mai mică schimbare va produce o anumită diferență în viața noastră.


Când eram copii foarte mici, în noi nu exista altceva decât bucuria și iubirea pură. Eram conștienți atunci de importanța noastră și ne consideram centrul universului. Aveam curajul de a cere tot ce ne doream și ne exprimam deschis sentimentele. în primele luni de viață ne iubeam necondiționat fiecare părticică a corpului nostru, inclusiv fecalele. Cu alte cuvinte, știam că suntem perfecți. Acest adevăr a rămas valabil până astăzi, dar noi l-am uitat. Peste el s-a suprapus o întreagă cunoaștere exterioară pe care am învățat-o și care nu valorează nimic.


De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți spui: "Ăsta sunt", sau "Asta-i situația"? Astfel de afirmații nu înseamnă altceva decât noi ne identificăm cu "ceea ce credem că suntem". Din păcate, aceste convingeri nu sunt întotdeauna personale, ci ne-au fost inoculate de alții, iar noi le-am acceptat și le-am adoptat în sistemul convingerilor noastre. Spre exemplu, dacă în copilărie am fost învățați că lumea este un loc înspăimântător, noi acceptăm numai acele lucruri care ne confirmă această convingere. De câte ori nu am auzit în copilărie: "Să nu ai încredere în străini", "Nu ieși noaptea din casă" sau "Oamenii te vor înșela întotdeauna"? Pe de altă parte, dacă atunci când eram mici am fost învățați că lumea în care trăim este un loc sigur și fericit, convingerile noastre sunt cu totul altele: "Iubirea este pretutindeni", "Oamenii sunt atât de prietenoși cu mine" sau "Banii de care am nevoie îmi parvin cu ușurință". Experiențele de viață reflectă întru totul convingerile noastre.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa