28 ianuarie 2012

Începutul este AZI - Cuvântul care Învie - Librarie Spirituală online Cristal Life

Începutul este AZI - Cuvântul care Învie - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Începutul este AZI - Cuvântul care Învie”

Sunt multe lucrări aparute în ultima vreme care reafirmă ceea ce înaintașii noștri, trăitori ai acestor meleaguri, cunoșteau. Viața este o permanentă trăire. A-ți trăi viața înseamnă a manifesta atotprezența divinității dinlăuntrul tău. Cum se poate ajunge la această trăire în aceste vremuri în care condiționările omenești par să nu se mai termine? Cum ne putem întoarce la cine suntem noi cei adevărați? Cum putem ajunge să fim atât de prezenți (conștienți) încât înlăuntrul și afara noastră să exprime dumnezeire? Cum putem accesa dimensiunea Prezenței?
Răspunsul este mai simplu decât ar părea la prima vedere. Acum știm că în fiecare clipă noi putem alege cine dorim să fim. Dorim să exprimăm Prezența Ființei lăuntrice sau dorim să trăim în timp? Din conținutul cărții reiese clar că timpul este o iluzie a noastră și că noi putem depăși timpul. Există o cheie cu care putem deschide porțile Veșniciei. Cheia este AZI - Cuvântul care Învie.
Conținutul acestei cărți reprezintă Răspunsul Divinității la întrebarea pusă de mine în modul cel mai direct cu putință. L-am întrebat pe Dumnezeu dacă există vreo inițiere pentru noi cei care trăim în orașe. I-am spus înainte că nu aveam posibilitatea să merg peste mări și țări în căutarea unui maestru adevărat. Dacă există o asemenea inițiere, arată-mi-o Doamne! De aici a pornit înșiruirea de dictări celeste care face subiectul acestei carți.
Mulțumesc marilor Ființe care s-au aplecat cu atâta Iubire asupra mea și asupra prietenei care m-a încurajat și ajutat cu stenografierea comunicărilor! Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă apariția acestei cărți!

Începutul este AZI - Cuvântul care Învie


Cartea pe care o ai în față, iubite prietene, nu face parte din categoria cărților cu care ai fost obișnuit! Ea este o înșiruire de dictări celeste, o înșiruire de întâlniri cu Divinul dinlăuntru, este o veritabilă carte de Adorație. Fiecare întâlnire îți aduce seva Vieții în Dar, îți aduce un suflu proaspăt de Iubire.

Tăblițele de smarald ale lui THOTH - Librarie Spirituală online Cristal Life

Tăblițele de smarald ale lui THOTH - Librarie Spirituală online Cristal Life
Tăblițele traduse în această lucrare sunt zece la număr și au fost lăsate în Marea Piramidă în grija preoților. Cele zece tăblițe sunt împărțite în 13 părți, de dragul convenției.

Ultimele două sunt atât de importante, încât este interzisă prezentarea lor publicului larg în prezent. Totuși conținutul celorlalte dezvăluie secrete care se vor dovedi de o inestimabilă valoare pentru cei care le vor cerceta cu seriozitate.

Ele ar trebui citite nu o dată ci de o sută de ori pentru că doar așa ar putea fi dezvăluit adevăratul înțeles. O citire superficială ar oferi câteva sclipiri de frumusețe dar un studiu atent va deschide căile înțelepciunii celui ce caută.

În continuare câteva cuvinte despre modul în care aceste secrete au fost dezvăluite omului modern, după ce au stat îndelung timp ascunse.

Cu aproximativ 1.300 de ani î.H. Egiptul, vechiul KHEM, era în mare fierbere iar multe delegații de preoți au fost trimise în diferite părți ale lumii. Printre aceștia s-au numărat și preoții Piramidei care au purtat cu ei tăblițele de smarald ca pe un talisman. Cu ajutorul tăblițelor ei puteau exercita o anumită autoritate asupra preoților din celelalte colonii atlante.

27 ianuarie 2012

Mintea poate vindeca - Frederick Bailes - Librarie Spirituală online Cristal Life

Mintea poate vindeca - Frederick Bailes - Librarie Spirituală online Cristal Life

Oricine se poate bucura de o sănătate excelentă dacă urmează o cale adevărată spre aceasta. O bună sănătate nu este darul acordat câtorva favorizaţi de către o Providenţă capricioasă, după cum nici boala nu atinge pe unii sau pe alţii pe motivul că o Providenţă, de nepătruns şi de neînţeles, doreşte ca aceştia „Să-şi poarte crucea”, obţinând în acest fel un soi de purificare spirituală nebuloasă.
În ştiinţa medicală, prima Lege a vindecării este: „Înlătură cauza”. Cauza respectivă a fost mai întotdeauna căutată în ţesuturile trupului. Totuşi, nu numai metafizicianul, ci chiar şi medicul practician, a ajuns să-şi dea seama că pricina fundamentală a multor maladii se găseşte în minte. Aceasta nu înseamnă că oamenii îşi închipuie că sunt bolnavi sau, tot aşa, îşi închipuie că se însănătoşesc. Explicaţia se află mult mai profund, în activităţile complexe ale minţii umane.

Cauza reală a bolii se găseşte în stările emoţionale, de spaimă, în gelozie sau anxietate, frustrări şi contradicţii (contrarietăţi), generate de încurcările oamenilor de a obţine fericirea şi de a putea face faţă pretenţiilor vieţii moderne. Impresii şi învăţăminte din copilărie pot fi cauze ajutătoare; impactul milioanelor de minţi înconjurătoare sigur că are o influenţă determinată; conversaţia rudelor sau prietenilor îi poate afecta. Se mai poate adăuga la aceste cauze o gamă întreagă de simptome şi insuflarea fricii ce se desprinde din prospectele de desfacere a medicamentelor, precum şi articole sau publicaţii de popularizare privind bolile şi sănătatea.

6 ianuarie 2012

Magia credinței - Claude. M. Bristol - Librarie Spirituală online Cristal Life

Magia credinței - Claude. M. Bristol - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Magia credinței - Claude. M. Bristol”

Indiferent dacă îți dorești venituri mai mari, o casă nouă, o slujbă mai bună, o căsnicie mai fericită sau pur și simplu să dormi mai bine noaptea… această carte te va învăța cum trebuie să procedezi. Scrisă de un om de afaceri de mare succes, care a aplicat personal aceste principii, recomandându-le apoi multor altor oameni de afaceri ce au obținut același succes, această carte te va învăța:


 • CUM să devii ceea ce îți propui să fii.
 • DE CE nu este suficientă munca asiduă pentru a reuși în ceea ce îți propui.
 • CUM să îți pui mintea subconștientă la treabă pentru a-ți netezi calea.
 • CUM să aplici „legea sugestiei” pentru a-ți spori eficacitatea în tot ceea ce faci.
 • CUM să aplici „tehnica oglinzii” pentru a-ți descătușa forțele subconștientului.
 • CUM să-ți transformi gândurile în realizări concrete.
 • CUM să-ți modelezi realitatea așa cum dorești.

Strunește energiile nelimitate ale minții tale subconștiente. Ajută-te de ele pentru a deveni mai competent în tot ceea ce faci, mai influent în relațiile tale cu ceilalți oameni, pe scurt, pentru a avea un succes mai mare în viață.

Magia credinței - Claude. M. BristolCuprinsul cărții „Magia credinței - Claude. M. Bristol”

 • Cuvânt înainte ... VII
 • Capitolul 1 - Cum am reușit eu să îmi descătușez forța credinței ... 1
 • Capitolul 2 - Experimente mentale ... 27
 • Capitolul 3 - Ce este subconștientul ... 51
 • Capitolul 4 - Sugestia înseamnă putere ... 59
 • Capitolul 5 - Arta de a crea imagini mentale ... 87
 • Capitolul 6 - Tehnica Oglinzii pentru activarea subconștientului ... 119
 • Capitolul 7 - Cum pot fi proiectate gândurile ... 137
 • Capitolul 8 - Femeile și Ştiința Credinței ... 169
 • Capitolul 9 - Credința transformă realitatea ... 201

Viața în lumea de dincolo - Un ghid referitor la viața de apoi - Librarie Spirituală online Cristal Life

Viața în lumea de dincolo - Un ghid referitor la viața de apoi - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Viața în lumea de dincolo - Un ghid referitor la viața de apoi”

Medium renumit, învățătoare spirituală și autoare de bestselleruri, Sylvia Browne a schimbat milioane de vieți cu ajutorul calităților ei unice. Prin această carte, ea își conduce cititorii într-o veritabilă aventură a spiritului, oferindu-le un crâmpei surprinzător din lumea de dincolo unde îi așteaptă cu răbdare cei dragi care le-au luat-o înainte și care au părăsit această lume fizică.

În această carte cu totul extraordinară, Sylvia trece în revistă experiențele sale din trecut, ședințele de hipnoză și cercetările pe care le-a făcut de-a lungul timpului, și descrie adevărul pe care l-a descoperit referitor la lumea de dincolo. Ea explică procesul de tranziție din această lume terestră în cea spirituală, dar și cel de reîntrupare pe pământ, atunci când circumstanțele o cer.

Plină de revelații uluitoare și de relatări ale persoanelor care au vizitat lumea de dincolo, această carte înălțătoare reprezintă ghidul suprem care ne poate ajuta să descoperim pacea specifică lumii de dincolo.

„Am asistat personal la maniera în care Sylvia a reușit să aducă pace unor familii îndoliate, a ajutat poliția să închidă anumite cazuri dificile și a deschis inimile oamenilor, învățându-i să vadă binele din ei.”

Montel Williams

„Sylvia Browne este mai mult decât un medium, este o maestră care cunoaște adevărul despre a patra dimensiune.”

Caroline Myss, autoarea cărții Anatomia spiritului

Viața în lumea de dincolo - Un ghid referitor la viața de apoi
Cuprinsul cărții „Tu îți poți crea o viață de excepție”

 • Mulțumiri ... VII
 • Prefață ... IX
 • Lumea de dincolo
  De unde știu tot ce știu în legătură cu ea ... 1
 • Religia și lumea de dincolo
  Noi întrebări și noi răspunsuri ... 29
 • Moartea
  începe călătoria noastră în lumea de dincolo ... 43
 • Ieșirea din tunel
  Sosirea în lumea de dincolo ... 65
 • Cum arată lumea de dincolo?
  Mediul, vremea și arhitectura ... 85
 • Dincolo de intrare
  Unde locuim, ce facem, cum ne distrăm și cui ne închinăm ... 101
 • Localnicii
  Cine ne așteaptă în lumea de dincolo? ... 111
 • Cum ne petrecem timpul în lumea de dincolo?
  Carieră, cercetare și recreare ... 155
 • Călătoria de întoarcere
  Revenirea pe Pământ din lumea de dincolo ... 175
 • Rămas bun ... 195
 • Cuvânt de încheiere ... 203
 • Anexă ... 207

Pentru ultima oară - John Edward - Librarie Spirituală online Cristal Life

Pentru ultima oară - John Edward - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Pentru ultima oară - Un medium vorbește despre persoanele dragi pe care le-am pierdut”

Eu intru în contact cu cei care au trecut în lumea de dincolo și le fac legătura cu persoanele dragi pe care le-au lăsat în urma lor…”

John Edward


Prin abordarea sa inedită, onestă și uneori aproape rezervată, John descrie în această carte cum și-a descoperit și cum și-a dezvoltat gradat capacitățile psihice care îl ajută să prezică anumite evenimente și să comunice cu spiritele persoanelor decedate. El îi încurajează pe oameni să își descopere propriile lor capacități mediumice pentru a putea recepta și înțelege mai bine semnele și indiciile primite din lumea de dincolo. Toți oamenii primesc astfel de semne, dar puțini sunt conștienți de ele.

„Fascinantă… plină de informații… o combinație între James Van Praagh (Mesaje de dincolo de moarte) și abordarea mult mai pragmatică a lui Caroline Myss.”

Publishers Weekly


„Fantastică… Recomand această carte tuturor celor care doresc să înțeleagă că cei dragi nu mor niciodată.”

Patricia Romanowski, coautoarea cărților

Viața de după viață și Noi nu murimPentru ultima oară - Un medium vorbește despre persoanele dragi pe care le-am pierdut
Cuprinsul cărții „Pentru ultima oară - Un medium vorbește despre persoanele dragi pe care le-am pierdut”

 • Mulțumiri ... IX
 • Prefață ... XIII
 • Partea I: Pe cale
 • Şoapte ... 3
 • Ai grijă ca Johnny să nu fie acasă ... 9
 • Omul cu pieptenele bărbierului ... 21
 • Explorări ... 29
 • în drum spre casă ... 37
 • Partea II: Întâlniri cu lumea de dincolo
 • Limbajul ... 51
 • Ei dețin controlul (Partea I) ... 71
 • Aprecierea mesajelor ... 83
 • Eu nu cenzurez mesajele primite ... 95
 • Viața trăită în această lume ... 105
 • Iubirea lui Tracy ... 115
 • Păstrarea credinței ... 125
 • Miracolul lui Andrew ... 133
 • Ei dețin controlul (Partea a II-a) ... 161
 • Vântul de sub aripile noastre ... 169
 • Partea III: Profunzimi
 • Priviri pe furiș ... 177
 • „Acum el este fratele tău mai mare” ... 191
 • Farmacistul și donatorul ... 213
 • Livrarea bunurilor ... 233
 • Mikey și eu ... 241
 • Câteva cuvinte de final ... 255
 • Descoperă-ți propriile capacități mediumice ... 257