OFFERTĂ! - Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine - 36,00 LEI - Vindecare Spirituală - Librărie Spirituală online | Cărți spiritualitate, dezvoltare personală, vindecare, alimentație...

OFFERTĂ! - Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine - 36,00 LEI - Vindecare Spirituală - Librărie Spirituală online | Cărți spiritualitate, dezvoltare personală, vindecare, alimentație...

Detalii din cartea Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine

Decenii la rând, autoarea de bestselleruri Louise Hay a transformat viața oamenilor învățându-i cum să se elibereze de convingerile lor limitatoare. Acum, în acest tur de forță, Louise face echipă cu cele două experte pe care le consultă frecvent, una în domeniul sănătății naturiste și cealaltă în domeniul nutriției, Ahlea Khadro și Heather Dane, pentru a-ți revela marele secret al stării ei de sănătate, de fericire și de longevitate: trăirea unei vieți bogate în substanțe nutritive.
Spre deosebire de alte cărți despre sănătate pe care le-ai mai citit, cartea de față transcende opiniile personale, trendurile și dogmele, prezentându-ți într-o manieră cât se poate de delicată un sistem simplu, dar profund, prin care îți poți vindeca organismul, mintea și spiritul, prin schimbarea felului în care gândești. Louise, Ahlea și Heather te vor învăța cum să îți optimizezi la maximum starea de sănătate, starea de spirit și nivelul energetic.
Citind cartea Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine vei afla:
♥ Secretele pe care le-a aplicat Louise de-a lungul anilor pentru a da o eficacitate maximă afirmațiilor repetate, fapt care te va ajuta să îți ali-niezi corpul cu mintea;
♥ Vei descoperi ce înseamnă de fapt nutriția și cum să transcenzi confuzia care domnește la ora actuală în legătură cu dietele cele mai adecvate;
♥ Vei învăța să asculți poveștile pe care ți le spune corpul;
♥ Vei afla tehnici de prelungire a longevității, de amplificare a vitalității, de îmbunătățire a stării de spirit, de aprofundare a intuiției și de satis-facere a nevoilor unice de vindecare ale corpului tău, de-a lungul fie-cărei etape de viață.
La cei 88 de ani ai săi, Louise are foarte multe lucruri de spus despre felul în care poți trăi o viață lungă, fericită și sănătoasă. Te invităm să ni te alături într-o călătorie uimitoare care îți va transforma viața în cea mai frumoasă poveste de iubire posibilă.
Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine

Cuprinsul cărții Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine

  • Prefață: Începe-ți propria poveste de iubire, de Louise Hay ... ix
  • Introducere: Cum am ajuns să scriem împreună această carte, de Ahlea Khadro și Heather Dane ... xiii
  • Partea Întâi: 7 pași pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate prin alimentație, gândire și iubire
  • Capitolul 1 - Pasul nr. 1: Creează-ți o perspectivă nouă asupra sănătății ... 1
Descoperă de ce apar simptomele, bolile și afecțiunile, și cum îți poți crea o perspectivă diferită asupra capacități tale de a-ți crea o stare de sănătate optimă, de fericire și de longevitate.
Capitolul 2 - Pasul nr. 2: Iubește-te pe tine însuți și iubește-ți corpul – Despre alimentație, pier- derea în greutate, boli și multe altele ... 37
Adevărul despre alimentație, pierderea în greutate și boli, și pașii plini de iubire pe care îi poți face pentru a-ți vindeca trupul și mintea.
  • Capitolul 3 - Pasul nr. 3: Află cum funcționează în realitate corpul tău – Fundamentul stării de sănătate ... 85
Află cum funcționează sistemul tău digestiv și faptul că organismul tău a fost perfect conceput pentru a-ți susține starea de bine.
  • Capitolul 4 - Pasul nr. 4: Ascultă-ți corpul – Un secret atotputernic, dar puțin cunoscut, al stării de sănătate ... 153
Descoperă cum îți poți asculta organismul, lăsând astfel sistemul tău interior de ghidare să preia controlul ori de câte ori deciziile personale legate de sănătate, bună dispoziție și nutriție ți se par confuze.
  • Capitolul 5 - Pasul nr. 5: Pune accentul pe alimentele și pe gândurile care îți pot vindeca organismul și mintea ... 185
Află care sunt alimentele pe care trebuie să le consumi și cele pe care trebuie să le eviți pentru a te bucura de o sănătate optimă.
  • Capitolul 6 - Pasul nr. 6: Îmbunătățește-ți starea de sănătate – Remedii preparate acasă pentru tratarea simptomelor tale ... 255
Descoperă o serie de remedii naturale ușor de preparat, care te pot ajuta să te eliberezi de simptome și să îți îmbunătățești starea de sănătate.
  • Capitolul 7 - Pasul nr. 7: Calea către o stare de sănătate optimă ... 295
Un plan de acțiune pe care îl poți adopta în propriul tău ritm.
Partea a doua: Îmi iubesc bucătăria – Cum îți poți prepara singur mese pe cât de delicioase, pe atât de sănătoase
  • Capitolul 8 - De unde trebuie să începi ... 309
Elemente de bază ale artei culinare, inclusiv informații despre ustensile, echipamente și depozitarea alimentelor pentru mesele luate în timpul unei călătorii.
  • Capitolul 9 - Exemple de meniuri și opțiuni alimentare ... 317
Nu ești sigur ce să mănânci la micul dejun, la prânz, la cină, ca desert sau ca o gustare? Vei găsi aceste informații aici, inclusiv o listă cu alimentele pe care ar trebui să pui accentul și cu cele pe care ar trebui să le eviți.
  • Capitolul 10 - Rețete ... 351
  • Tabelul conversiilor ... 452
  • Despre autoare ... 453

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa