20 mai 2014

OFFERTĂ! - Dieta Engine 2 - „Salvează-ți viața în 28 de zile” - 33,00 LEI - Vindecă - Librărie Spirituală online | Cărți spiritualitate, dezvoltare personală, vindecare, alimentație...

OFFERTĂ! - Dieta Engine 2 - „Salvează-ți viața în 28 de zile” - 33,00 LEI - Vindecă - Librărie Spirituală online | Cărți spiritualitate, dezvoltare personală, vindecare, alimentație...

Detalii din cartea Dieta Engine 2 - „Salvează-ți viața în 28 de zile”

DIETA CARE SCHIMBĂ MODUL DE ALIMENTAȚIE

Cu acest plan inovator, oricine poate să slăbească, să își scadă colesterolul, să reducă semnificativ riscul de boală și să își refacă forma fizică în numai câteva săptămâni.
Atlet profesionist devenit pompier, Rip Esselstyn este obișnuit să facă față urgențelor. Așa că, atunci când a aflat că vreo câțiva din colegii lui pompieri din Austin, Texas aveau probleme grave de sănătate – mai mulți dintre ei aveau colesterolul ridicat (cel mai ridicat era 344!) – el a trecut la acțiune și a elaborat un plan de salvare a vieții pentru stația de pompieri.
Toți cei care au urmat programul lui Rip au slăbit (unii chiar și peste 9 kg); le-a scăzut colesterolul (colesterolul persoanei care avea 344 a ajuns la 196) și au remarcat o îmbunătățire a stării generale de sănătate. Acum, Rip își prezintă planul său verificat în...DIETA ENGINE 2.
Avându-l pe Rip ca antrenor expert și factor motivațional, vă veți transforma viața și stilul de viață în decurs de o lună. Planul său de nutriție, alimentat de plante, se bazează pe o dietă de alimente integrale, inclusiv cereale integrale, fructe proaspete, legume, păstăi, alune, nuci și semințe. Acest ghid neprețuit cuprinde următoarele:
 • Zeci de rețete simple și delicioase – de la clătite la pizza, mâncăruri Tex-Mex și deserturi fabuloase de ciocolată – care vă vor face să așteptați cu nerăbdare fiecare înghițitură;
 • Sfaturi de stocare a alimentelor care vă vor scăpa de panica poftelor inevitabile și a gustărilor pe fugă;
 • Îndrumări de meniu care vă vor permite să mâncați în oraș, oriunde și ori de câte ori doriți;
 • Programul simplu de mișcare al lui Rip, inspirat de exercițiile pompierilor, care vă va stimula metabolismul și vă va topi grăsimea.
Aprobat din punct de vedere medical, ușor de urmat și uluitor de eficient, Dieta „Engine 2” este recomandată pentru oricine dorește să avanseze considerabil în ceea ce privește starea sa de sănătate, greutatea corporală și starea de bine – și toate astea, fără eforturi considerabile.
„Îl cunosc pe Rip de peste douăzeci de ani, timp în care el a servit drept motivație pentru mulți oameni. Această carte minunată îi va inspira pe toți cei care o citesc să își schimbe viața și să își optimizeze starea de sănătate.”
– Lance Armstrong,
Supraviețuitor în lupta cu cancerul,
campion de șapte ori în Turul Franței
„Vrei să fii puternic ca un pompier texan? Sau sănătos ca un atlet profesionist de triatlon? Atunci urmează sfaturile minunate ale lui Rip Esselstyn, care este și una, și alta. Această carte poate să îți salveze viața – fie că ești femeie sau bărbat. O recomand cu căldură!”
– Dean Ornish, fondator și președinte al
„Institutului de cercetare în medicina preventivă”,
profesor clinic de medicină la Universitatea California,
San Francisco și autor al lucrărilor
Revoluție în terapia bolilor de inimă și Spectrul
 „Rip Esselstyn a trăit o viață de erou și în această carte plină de inspirație își împărtășește dedicarea pentru o stare bună de sănătate.
Cu un plan simplu și structurat pe pași, alături de o mulțime de idei practice și de rețete minunate, cartea reprezintă ghidul suprem către sănătate și viață lungă.”
– Neal D. Barnard, profesor asociat adjunct de medicină
Facultatea de Medicină a George Washington University
„Pompierul Rip Esselstyn este un salvator de vieți – și nu numai într-un singur mod. Această carte vă oferă un plan de alimentație ușor de urmat și satisfăcător chiar și pentru cei mai bărbați dintre bărbați.”
– Rory Freedman
Mănâncă mai mult. Slăbește mai mult.
Rip Esselstyn

Cuprinsul cărții Dieta Engine 2 - „Salvează-ți viața în 28 de zile” – Planul unui pompier din Texas care reduce colesterolul și topește kilogramele

 • Cuvânt înainte de T. Colin Campbell, Ph. D. ... IX
 1. Dieta E2
 1. „Engine 2” ... 3
 2. Povestea mea ... 9
 3. Dieta „Engine 2” ... 17
 4. Mituri aberante despre mâncare ... 39
 5. Dovezile medicale din spatele Dietei „Engine 2” ... 53
 6. Programul de antrenament E2 ... 89
 1. Cum să o faci să meargă
 1. Atitudinea E2 ... 113
 2. Semnele vitale E2 ...
 3. Citirea etichetelor ... 137
 4. Cum să o faci să meargă pentru toată viața! ... 153
 1. Rețete și planuri de alimentație
 1. Introducere ... 159
 2. Cum să îți aduci bucătăria în formă pentru E2 ... 163
 3. Orar săptămânal simplu E2 ... 185
 4. Rețete E2 ... 189
 • Mulțumiri ... 311
 • Index ... 315

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu