22 ianuarie 2013

Viața veșnică a sufletului - Scrierile lui Seth - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Viața veșnică a sufletului - Scrierile lui Seth - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Detalii din cartea „Viața veșnică a sufletului - Scrierile lui Seth”

Descriere

„Fiecare individualitate are acces la cunoașterea intuitivă și poate întrezări imagini din realitatea interioară. Universul se adresează individual, specific fiecăruia dintre noi... Conștiența creează formă. Nu se poate altfel. Nu toate personalitățile sunt fizice. Doar pentru că tu ești atât de puternic concentrat pe aspectele de fiecare zi, se întâmplă să nu realizezi că există un fragment din tine care știe că puterile sale sunt mult superioare acelora manifestate de sinele obișnuit.”
„Fiecare dintre voi a mai trăit alte existențe, și această cunoaștere este în interiorul tău, deși nu ești conștient pe deplin de asta. Sper că această carte va servi la eliberarea sinelui profund intuitiv din fiecare cititor și va aduce în prim planul conștienței acele înțelegeri care îți vor fi de mai mare folos.”

„Seth a fost unul din primii mei maeștri metafizici. El rămâne o sursă constantă de cunoaștere și de inspirație în viața mea.”
Marianne Williamson, coautoare a lucrării „Efectul umbrei”

„Scrierile lui Seth: Viața veșnică a sufletului prezintă o schiță alternativă a realității cu o diagramă nouă a sufletului… utilă tuturor celor care doresc să exploreze conștiența umană.“
Deepak Chopra, coautor al lucrării „Efectul umbrei”

„Aș dori ca Scrierile lui Seth: Viața veșnică a sufletului să fie recomandate ca lectură obligatorie pentru toți cei aflați pe calea spirituală. Informațiile uimitor de profunde pe care Scrierile lui Seth: Viața veșnică a sufletului le conțin sunt tot atât de relevante în zilele noastre cât au fost și la începutul anilor ´70, atunci când Jane Roberts a scris acest material.”
Un interviu cu Jane Roberts autoarea cărții Viața veșnică a sufletului - Scrierile lui Seth

Cuprinsul cărții „Viața veșnică a sufletului - Scrierile lui Seth”

 • Introducere ... 11
 • PARTEA ÎNTÂI
 • Capitolul 1: Nu am un corp fizic, totuși îți scriu această carte ... 31
 • Capitolul 2: Mediul, munca și activitățile mele prezente ... 48
 • Capitolul 3: Munca mea și acele dimensiuni ale realității în care sunt implicat ... 64
 • Capitolul 4: Dramele reîntrupării ... 83
 • Capitolul 5: Cum iau gândurile formă – puncte de coordonare ... 100
 • Capitolul 6: Sufletul și natura percepțiilor sale ... 112
 • Capitolul 7: Potențialul sufletului ... 130
 • Capitolul 8: Somnul, visele și conștiența ... 144
 • PARTEA A DOUA
 • Capitolul 9: Experiența „morții“ ... 167
 • Capitolul 10: Condiții de „moarte“ în viață ... 189
 • Capitolul 11: Alegerile de după moarte și mecanismele tranziției ... 205
 • Capitolul 12: Relațiile reîntrupării ... 224
 • Capitolul 13: Reîntruparea, visele și bărbatul și femeia ascunși în sinele interior ... 241
 • Capitolul 14: Povestea începutului și Dumnezeul multidimensional ... 260
 • Capitolul 15: Civilizații reîntrupate, probabilități și mai multe despre Dumnezeul multidimensional ... 275
 • Capitolul 16: Sisteme, oameni și dumnezei probabili ... 291
 • Capitolul 17: Probabilități, natura binelui și a răului și simbolismul religios ... 305
 • Capitolul 18: Diferite stadii ale conștienței, simbolism și focalizări multiple ... 325
 • Capitolul 19: Prezentul alternativ și focalizări multiple ... 345
 • Capitolul 20: Întrebări și răspunsuri ... 371
 • Capitolul 21: Înțelesul religiei ... 409
 • Capitolul 22: Un rămas bun și o introducere: Aspecte ale personalității multidimensionale privite din perspectiva experienței mele ... 440
 • Anexă ... 467
 • Despre autor... 537

Postul – Un miracol. Detoxificarea corpului și redobândirea unei sănătăți perfecte - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Postul – Un miracol. Detoxificarea corpului și redobândirea unei sănătăți perfecte - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Detalii din cartea „Postul – Un miracol. Detoxificarea corpului și redobândirea unei sănătăți perfecte

Dr. Bragg a schimbat în bine viața a milioane de oameni din întreaga lume și din toate domeniile profesionale prin Cruciadele Sănătății pe care le-a organizat, prin cărțile și prin aparițiile sale la radio și la televiziune.
Măcinat de tuberculoză în adolescență, Bragg și-a creat propriul sistem alimentar, dublat de un program de exerciții respiratorii și fizice, care i-au permis să își refacă în totalitate organismul, transformându-și corpul într-o citadelă fără vârstă, fără dureri și oboseală. A ajuns astfel să exceleze în alergare, înot, mersul cu bicicleta, antrenamentul progresiv cu greutăți și ascensiunile montane. În urma recuperării sănătății sale, a făcut un legământ în fața lui Dumnezeu și a promis să își petreacă tot restul vieții arătându-le altor oameni calea către super-sănătate. Şi-a respectat legământul până în ultima clipă! Activitățile sale de pionierat în domeniul sănătății au schimbat fața lumii.
Legendă vie și far călăuzitor pentru milioane de oameni, Bragg a fost antrenorul și consilierul personal pe probleme de sănătate și de fitness al multor vedete olimpice precum Murray Rose, laureată de patru ori cu medalia de aur la înot, australiana Betty Cuthbert, medaliată de patru ori cu aur la atletism, sau ruda sa Don Bragg, medaliat cu aur la săritura cu prăjina. Culturistul Lou Ferrigno a ajuns la forma sa excepțională consiliat de Bragg. Jack LaLanne, primul Rege al Fitnessului la TV, a declarat: „Paul Bragg mi-a salvat viața când aveam 15 ani. M-am înscris atunci în Cruciada Sănătății Bragg din Oakland”. Încă de la începutul carierei sale, Bragg a consiliat cele mai mari vedete de la Hollywood și marii giganți ai afacerilor americane. Printre cei inspirați de el să adopte un mod de viață sănătos s-au numărat JC Penney, Del E. Webb, dr. Scholl și Conrad Hilton.

Dragă prietene,
Doresc să îți reamintesc cu blândețe de imensele beneficii explicate în cartea Postul – Un miracol de care te vei bucura atunci când vei începe să practici Programul de Post pentru Super-Sănătate Bragg, care constă într-o zi de post pe săptămână! Vei constata că această zi este extrem de importantă pentru purificarea și regenerarea corpului, minții și sufletului tău.
În zilele de post eu beau 8-10 pahare de apă distilată (preferata mea) sau purificată (la trei dintre ele adaug 1-2 lingurițe de Oțet Organic Bragg). Dacă te afli abia la început, poți bea ceaiuri din plante medicinale sau sucuri diluate de fructe (două treimi suc și o treime apă distilată). Nu uita să consumi zilnic (inclusiv în unele zile de post) o lingură de semințe psyllium. Acestea te vor ajuta să îți cureți și mai bine colonul, să îți reglezi greutatea corporală, colesterolul și presiunea sanguină, și să elimini în mod natural deșeurile acumulate în organism. Postul este cea mai veche și cea mai eficientă metodă de vindecare cunoscută de om. El reprezintă o binecuvântare primită de noi din partea Ma-mei-Natură și de la Dumnezeu. Postul conduce mai întâi la o purificare internă, iar apoi ajută organismul să se vindece singur.
Am scris împreună cu tata cartea Postul – Un miracol pentru a-ți împărtăși miracolele în domeniul sănătății pe care ți le poate oferi postul. Merită să aplici ce scrie în această carte și să adopți Stilul de Viață Bragg.
„Postul – Un miracol. Detoxificarea corpului și redobândirea unei sănătăți perfecte”