Terapii cu lumină - povești PSI adevărate - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Terapii cu lumină - povești PSI adevărate - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

9+9 Terapii cu Lumina (povesti PSI adevarate)

Scrierea simpla, pe alocuri necizelata intentionat, are o magie proprie. Cititorul nu ramane atent la scriere, aceasta trece in planul doi, el este direct absorbit in faptele prezentate, si nu ca un simplu spectator, ci ca o dublura la actorii principali din carte, asteptand in orice moment sa intre si sa joace, netinand cont ca scenele pot fi sacre sau profane, imbibate cu Lumina Necreata sau de continutul unui “tomberon” de entitati malefice, ca pot produce lacrimi ale sufletului ce curg din durerea unui tata plecat prea devreme si prea departe, chiar daca il are pe Sfantul Ardealului – Parintele Arsenie Boca, ca si ocrotitor, sau de crampele musculare cauzate de rasul provocat.
Insa cea mai mare magie a autorului si a cartii, care reprezinta o extensie a sa pentru spatiul si timpul fiecaruia dintre cititori, nu este aceea de a te atrage sa joci cum isi doreste si iti doresti, ca iti place, cea mai mare magie este ca la sfirsitul cartii constati ca iti este prieten dintodeauna si vrei sa ii fii prieten pentru totdeauna!
Dr. ing. Stefan Duna

O carte despre intamplari si oameni cu diverse probleme, ce au recurs la ajutorul unui terapeut mai aparte: domnul Doru Cica.
Pentru o minte neobisnuita, poate fi o adevarata provocare in a intelege lumea complexa ce ne inconjoara, dar si natura subtila a mintii umane.
Scrisa cu umor ardelenesc, cu o intuitie aparte, lucrarea prezinta modul in care se trateaza oamenii si diversele lor probleme cu o combinatie de Reiki nontraditional, Radiestezie si Inforenergetica.
dr. Aurelian Curin

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa