8 martie 2013

Dezintoxicarea – magia vindecării - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Dezintoxicarea – magia vindecării - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

DEZINTOXICAREA - MAGIA VINDECĂRII

Virginia Faur, Remus Tănase
Cartea tratează un subiect deosebit de important al zilelor noastre: sănătatea. Autorii au realizat o sinteză a evoluţiei conceptului de sănătate.
Din punctul de vedere al ştiinţelor moderne se consideră că sănătatea are multiple faţete: biologică, intelectuală, emoţională, decizională, socială, spirituală, holistică. Desigur, fiecare concept în parte şi toate la un loc contribuie la starea de sănătate a persoanei.
Discutând despre „inteligenţa materiei" (Dumitru Constantin), trebuie să menţionăm şi „inteligenţa biologică", pe care au¬torii o menţionează. Corpul fizic poate fi hrănit sau distrus, intoxi¬cat. Totuşi, starea de sănătate se datorează cel mai mult sistemului limbic, cel care guvernează starea emoţională. Sănătatea emoţio-i asigură un echilibru dinamic între emoţii şi sentimente, astfel it fiecare dintre noi să putem răspunde pozitiv la orice „provocare”.
Autorii propun o imagine de ansamblu a conceptului de sa¬late, dar şi posibilitatea unor soluţii concrete pentru redobândi-t sănătăţii biologice.
Vindecarea unei boli, dar şi menţinerea sănătăţii biologice depind de dezintoxicare. Din cuprinsul cărţii observăm că autorii au propus diverse metode de dezintoxicare a principalelor organe, precum şi a lichidului limfatic, un program antiparazitar, reface¬rea echilibrului acido - bazic prin verificări şi evaluări ale pH-ului ale salivei sau urinei.
„Dezintoxicarea - magia vindecării" este o carte care ne în¬deamnă mai ales la o analiză profundă şi amănunţită a vieţii noas-tre de zi cu zi, o introspecţie a sinelui şi o conectare mai atentă a fiecăruia dintre noi la nevoile celorlalţi. „Dăruind vei dobândi", spune eclezistul.
Doresc pe această cale să felicit cu multă căldură autorii, omagiul meu pentru curajul şi competenţa în scrierea acestei cărţi minunate, dar şi pentru bucuria şi generozitatea cu care ne oferă experienţa dumnealor de o viaţă, dedicată nouă, oamenilor.
Conf. dr. farm. Florica Nicolescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu