Postul – Un miracol. Detoxificarea corpului și redobândirea unei sănătăți perfecte - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Postul – Un miracol. Detoxificarea corpului și redobândirea unei sănătăți perfecte - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Detalii din cartea „Postul – Un miracol. Detoxificarea corpului și redobândirea unei sănătăți perfecte

Dr. Bragg a schimbat în bine viața a milioane de oameni din întreaga lume și din toate domeniile profesionale prin Cruciadele Sănătății pe care le-a organizat, prin cărțile și prin aparițiile sale la radio și la televiziune.
Măcinat de tuberculoză în adolescență, Bragg și-a creat propriul sistem alimentar, dublat de un program de exerciții respiratorii și fizice, care i-au permis să își refacă în totalitate organismul, transformându-și corpul într-o citadelă fără vârstă, fără dureri și oboseală. A ajuns astfel să exceleze în alergare, înot, mersul cu bicicleta, antrenamentul progresiv cu greutăți și ascensiunile montane. În urma recuperării sănătății sale, a făcut un legământ în fața lui Dumnezeu și a promis să își petreacă tot restul vieții arătându-le altor oameni calea către super-sănătate. Şi-a respectat legământul până în ultima clipă! Activitățile sale de pionierat în domeniul sănătății au schimbat fața lumii.
Legendă vie și far călăuzitor pentru milioane de oameni, Bragg a fost antrenorul și consilierul personal pe probleme de sănătate și de fitness al multor vedete olimpice precum Murray Rose, laureată de patru ori cu medalia de aur la înot, australiana Betty Cuthbert, medaliată de patru ori cu aur la atletism, sau ruda sa Don Bragg, medaliat cu aur la săritura cu prăjina. Culturistul Lou Ferrigno a ajuns la forma sa excepțională consiliat de Bragg. Jack LaLanne, primul Rege al Fitnessului la TV, a declarat: „Paul Bragg mi-a salvat viața când aveam 15 ani. M-am înscris atunci în Cruciada Sănătății Bragg din Oakland”. Încă de la începutul carierei sale, Bragg a consiliat cele mai mari vedete de la Hollywood și marii giganți ai afacerilor americane. Printre cei inspirați de el să adopte un mod de viață sănătos s-au numărat JC Penney, Del E. Webb, dr. Scholl și Conrad Hilton.

Dragă prietene,
Doresc să îți reamintesc cu blândețe de imensele beneficii explicate în cartea Postul – Un miracol de care te vei bucura atunci când vei începe să practici Programul de Post pentru Super-Sănătate Bragg, care constă într-o zi de post pe săptămână! Vei constata că această zi este extrem de importantă pentru purificarea și regenerarea corpului, minții și sufletului tău.
În zilele de post eu beau 8-10 pahare de apă distilată (preferata mea) sau purificată (la trei dintre ele adaug 1-2 lingurițe de Oțet Organic Bragg). Dacă te afli abia la început, poți bea ceaiuri din plante medicinale sau sucuri diluate de fructe (două treimi suc și o treime apă distilată). Nu uita să consumi zilnic (inclusiv în unele zile de post) o lingură de semințe psyllium. Acestea te vor ajuta să îți cureți și mai bine colonul, să îți reglezi greutatea corporală, colesterolul și presiunea sanguină, și să elimini în mod natural deșeurile acumulate în organism. Postul este cea mai veche și cea mai eficientă metodă de vindecare cunoscută de om. El reprezintă o binecuvântare primită de noi din partea Ma-mei-Natură și de la Dumnezeu. Postul conduce mai întâi la o purificare internă, iar apoi ajută organismul să se vindece singur.
Am scris împreună cu tata cartea Postul – Un miracol pentru a-ți împărtăși miracolele în domeniul sănătății pe care ți le poate oferi postul. Merită să aplici ce scrie în această carte și să adopți Stilul de Viață Bragg.
„Postul – Un miracol. Detoxificarea corpului și redobândirea unei sănătăți perfecte”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa