25 martie 2012

Învață să trăiești sănătos - DVD carte - Librarie Spirituală online Cristal Life

Învață să trăiești sănătos - DVD carte - Librarie Spirituală online Cristal Life

Ce este bine să mâncăm?

Evident că nici o discuție nu poate fi mai dificilă decît aceea care se referă la nutriția umană, atît datorită penuriei de produse, cît și scumpetei celor existente, dar mai ales datorită faptului că prin practicarea unei alimentații eronate, omul actual și-a creat un cerc vicios din care cu greu mai poate ieși: și-a făcut din mîncare un drog a cărui deșeuri în continuă densificare constituie un ecran din ce în ce mai accentuat în respingerea sau devierea bioenergiei, iar drogul reclamă, prin caracterul său specific, din ce în ce mai multă mîncare (în special carne) care îi mărește din ce în ce mai mult ecranul, obturîndu-i din ce în ce mai multă bioenergie. Consecința este ușor de întrevăzut: boalăsuferințămoarte.
Pentru omul din mulțime, pentru profan, imaginea actului nutrițional este cît se poate de simplistă, aceasta putîndu-se rezuma la expresia „Dă-mi să mănînc ce îmi place și cît îmi place, și dă-mi pace!” Omul acesta trăiește pentru a mînca. Nivelul lui spiritual este la înălțimea tubului digestiv. Seninătatea cu care se îmbolnăvește de diverse boli, provine nu atît din ignorarea modului în care se produc acestea, cît datorită faptului că evoluția acestora (în primul rînd a bolilor digestive, firește) este mult mai insidioasă decît a efectelor tutunului chiar, de exemplu. Dacă n-ar fi atît de mare distanța dintre cauză și efect, cum felul lui este de a învăța din „pățanii” personale, ar ști să se ferească de cutare sau cutare aliment sau de modul de preparare defectuoasă a acestora. În afară de aceasta este înspăimîntător de răspîndit sofismul potrivit căruia „bunicul sau bunica mea a mîncat de toate și a mai și băut zdravăn și a fumat ca un turc și a trăit pînă la adînci bătrîneți?”.

23 martie 2012

Medicina cu Îngeri - Doreen Virtue • Lumea Îngerilor - Librarie Spirituală online Cristal Life

Medicina cu Îngeri - Doreen Virtue • Lumea Îngerilor - Librarie Spirituală online Cristal Life

Când Doreen a vizitat insula greacă Santorini, a fost contactată de un grup puternic de îngeri ce se autointitulau „Îngerii din Atlantida”. Doreen a fost atunci inițiată într-o aventură spirituală uluitoare, în care a descoperit secrete străvechi ale templelor vindecării din civilizația pierdută a Atlantidei. În această carte extraordinară, Doreen dezvăluie învățăturile extraordinare pe care le-a primit din această sursă antică de înțelepciune vindecătoare.
Pe lângă faptul că este povestea unei aventuri spirituale, Medicina cu Îngeri este o carte de referință care scoate la lumină cercetări științifice, studii de caz, metode și analize care susțin importanța iubirii și luminii în vindecare. Aceste informații vor oferi încredere și înțelegere oricui este interesat de vindecarea proprie sau a altora.

20 martie 2012

Intrarea în Vortex - Ghid practic - Librarie Spirituală online Cristal Life

Intrarea în Vortex - Ghid practic - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Intrarea în Vortex - Ghid practic - Esther și Jerry Hicks”

Un instrument ușor de pus în practică, așa cum nu a mai existat vreodată altul, care să îl ajute pe cititor să își schimbe perspectiva și să se simtă mai bine în patru domenii ale vieții sale: bunăstarea generală, abundența fizică, bunăstarea fizică și relațiile.
Dacă poți descoperi o modalitate de a-ți schimba focalizarea, astfel încât să te situezi în interiorul vortexului, respectiv să te pui la unison cu cel-care-ești-cu-adevărat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitivă, iar probabilitatea ca dorințele tale să se îndeplinească va crește considerabil.
Acesta este unicul scop al acestui ghid practic. El te poate ajuta să elimini mai rapid gândurile de rezistență, pe care o parte le-ai cultivat întreaga ta viață. În acest fel, te vei folosi în mod direct de Energia care creează lumile pentru a ajunge acolo unde dorești și pentru a trăi viața pe care o preferi.
— Din Introducerea lui Abraham
Intrarea în Vortex - Ghid practic - Esther și Jerry Hicks

Cuprinsul cărții „Intrarea în Vortex - Ghid practic - Esther și Jerry Hicks”

 • Prefață .......................................... vii
 • Introducere ...................................... xi
 • MEDITAȚIE: Bunăstarea generală ................... 1
 • MEDITAȚIE: Abundenta financiară .................. 35
 • MEDITAȚIE: Bunăstarea fizică ..................... 69
 • MEDITAȚIE: Relațiile ............................. 103
 • Despre autori .................................... 137

Fragmente din cartea „Intrarea în Vortex - Ghid practic - Esther și Jerry Hicks”

Bun venit! Te afli în fața porții care te poate
conduce către vortex. Suntem extrem de încântați
că ai luat decizia de a te afla aici. Nicio decizie
nu este mai bună decât aceea de a ne reuni în scopul
de a co-crea împreună și de a te realinia
cu cel-cere-ești-cu-adevărat.
Chiar dacă vortexul de care vorbim nu poate fi găsit în lumea fizică, întrucât nu are atribute materiale, el reprezintă totuși o realitate. De fapt, el reprezintă însăși Realitatea ta Vibratorie.
Este ușor să îți dai seama când te afli în interiorul vortexului, în funcție de ceea ce simți. Este la fel de ușor să îți dai seama când ai ieșit din vortex, de asemenea ținând cont de ceea ce simți. De fapt, Sistemul tău de Ghidare Emoțională este singurul instrument care te poate ajuta să îți dai seama dacă te afli sau nu în interiorul vortexului.
Vortexul tău este un rai vibratoriu în care frecvențele sunt foarte înalte și nu opun niciun fel de rezistență. Așa se explică de ce te simți atât de bine atunci când intri în el. Tocmai de aceea ne face o plăcere atât de mare să știm că ai luat decizia de a te afla aici, împreună cu noi.
Toate componentele necesare pentru ca tu să atingi o stare de conștiință superioară au fost adunate de Legea Atracției și există de|a într-o dimensiune atemporală și care transcende spațiul, gata să fie accesate și utilizate de tine în vortexul creației tale.
Dacă dorești să devii una din componentele propriului tău vortex, alături de toate celelalte lucruri minunate acumulate în el, tot ce trebuie să faci este să te pui la unison din punct de vedere vibratoriu cu vortexul tău, adică să cultivi o frecvență de vibrație foarte înaltă și să nu mai opui niciun fel de rezistență.
Dacă vei renunța la gândurile de rezistenții (prin practicarea zilnici) a meditațiilor descrise în acest ghid), frecvența ta de vibrație va crește, iar în ființa ta se vor dezvolta în scurt timp noi tipare vibratorii, până când vei căpăta înclinația naturală de a te situa în interiorul vortexului tău.
Vei ajunge să trăiești astfel viața pe care ți-o dorești cu adevărat, accesând Energia care creează lumile și lăsând-o să curgă în mod natural către îndeplinirea dorințelor tale, căci tu ești una cu realitatea ta.

Codul Emoțiilor - dr. Nelson Bradley - Librarie Spirituală online Cristal Life

Codul Emoțiilor - dr. Nelson Bradley - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Codul Emoțiilor - dr. Bradley Nelson”

Cum îți poți elimina emoțiile nerezolvate captive pentru a te bucura de o sănătate perfectă, de iubire și de fericire

Unde am ajunge dacă nu ar exista emoțiile noastre? Dacă am considera, metaforic vorbind, că totalitatea experiențelor noastre reprezintă tapițeria vieții noastre, emoțiile ar fi culorile acesteia.
Într-adevăr, emoțiile dau culoare vieții noastre. Încearcă să îți imaginezi pentru o clipă o lume lipsită de emoții. Bucuria ar lipsi complet din ea. Nimeni nu ar fi vreodată fericit și nu ar da dovadă de bunătate față de semenii săi. Iubirea ar fi inexistentă, la fel ca și celelalte emoții pozitive.
De bună seamă, pe o astfel de planetă imaginară ar lipsi și emoțiile negative. Locuitorii ei nu ar cunoaște tristețea sau mânia, depresia sau durerea. Cu greu am putea numi o astfel de existență: viață. Fără capacitatea de a simți emoțiile de orice fel, viața ar fi redusă la o rutină anostă și cenușie care s-ar succeda între naștere și moarte. De aceea, fii recunoscător pentru emoțiile tale!
Există probabil și emoții pe care le-ai trăit, dar pe care ai fi preferat să nu le fi avut niciodată. Nu există om care să nu treacă uneori prin perioade dificile. Probabil că ai trăit și tu momentele tale de anxietate, de durere, mânie, frustrare și teamă. Probabil că ai avut perioade de tristețe, poate chiar de depresie, în care prețuirea de sine a fost ca și inexistentă, în care ți-ai pierdut speranțele sau în care ai manifestat alte emoții negative.
Partea cea mai tristă este că o bună parte din aceste emoții negative continuă să îți creeze probleme, chiar dacă le-ai experimentat cu foarte mult timp în urmă. Ele fac acest lucru într-o manieră subtilă, dar foarte dăunătoare. Codul Emoțiilor își propune să descopere aceste emoții refulate (nerezolvate) și să le elibereze odată pentru totdeauna.
O bună parte din suferința noastră se datorează energiilor emoționale „captive” înlăuntrul nostru. Codul Emoțiilor este o metodă simplă, dar extrem de eficientă, de descoperire și de eliminare a acestor energii captive.
Foarte mulți oameni au descoperit că dacă se eliberează de emoțiile nerezolvate captive, viața lor devine mai sănătoasă și mai fericită. O singură emoție nerezolvată captivă este suficientă pentru a da naștere unor probleme fizice și emoționale mai mari sau mai mici.
Codul Emoțiilor - dr. Bradley Nelson

19 martie 2012

Alte Mesaje de la Univers. Prinde-te în dansul vieții • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Alte Mesaje de la Univers. Prinde-te în dansul vieții • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Universul cântă întotdeauna muzica ta preferată, dar tu nu o poți auzi decât atunci când acționezi. De îndată ce vei face primul pas, partenerul tău loial,Universul, va începe să aranjeze jucătorii și evenimentele din viața ta într-o coregrafie miraculoasă, punând în mișcare cerul și pământul astfel încât să pună la unison viitorul visat de tine cu circumstanțele actuale din viața ta. Nicio dorință nu poate fi considerată imposibilă sau greu de atins. Gândurile tale au puterea de a crea lumi întregi. Cuvintele tale au puterea de a-ți modela viitorul, iar pașii pe care îi faci au puterea de a descătușa puterea magică ce se ascunde în spatele creației. În această a treia carte din seria Mesajelor de la UniversMike Dooley îți prezintă o nouă perspectivă asupra înțelepciunii celui mai loial prieten al tău.
Vestea bună este că viața nu este altceva decât o iluzie, un teren de joacă pentru aventurierii spirituali care își redescoperă astfel propria divinitate, în care orice se poate întâmpla, gândurile se transformă în realitate, iar visele se adeveresc.
Universul

14 martie 2012

Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Cartea lui Charles F. Haanel, Sistemul Maestrului, a schimbat viața a milioane de oameni. Manualul de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului va continua să schimbe viața foarte multor oameni.
Ai visat dintotdeauna să duci o viață de succes, plină de beneficii financiare și emoționale. Manualul de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului te va ajuta să îți îndeplinești visele și îți va arăta calea către îmbogățire și către măiestria de sine. Având la bază lucrarea clasică a lui Haanel, Sistemul Maestrului, această carte îți prezintă o serie de exerciții motivaționale care antrenează „mușchii gândirii”, pregătindu-te astfel pentru a-ți îndeplini obiectivele. Dacă îți vei defini clar scopurile și dacă vei avea acces la puterea de a le îndeplini, vei putea realiza practic orice! Această carte te va ajuta:
 • Să obții o înțelegere perfectă a modului de operare a universului, și implicit a modalității prin care visele tale se pot transforma în realitate;
 • Să îți „antrenezi în mod corect și eficient creierul”, eliminând pentru totdeauna teama și îndoiala din viața ta;
 • Să îți pui mai ușor planurile în aplicare și să obții mai rapid rezultatele dorite decât oricând înainte;
 • Să îți stabilești obiective clare și să le atingi cu ușurință;
 • Să te magnetizezi astfel încât să atragi în viața ta succesul și oportunitățile;
 • Să îți rezolvi problemele și să te confrunți cu mai puține obstacole;
 • Să duci o viață mai plenară și mai bogată în semnificații.

12 martie 2012

Scrisorile lui Thales din Argos • Cărți • Conexiuni Spirituale - Librarie Spirituală online Cristal Life

Scrisorile lui Thales din Argos • Cărți • Conexiuni Spirituale - Librarie Spirituală online Cristal Life


Eu, Thales din Argos, ştiu că sufletul copilăriei din voi tânjeşte de dorul poveştii, de dorul adevărurilor eterne îmbrăcate în haina nepieritoarelor imagini, crainice în lumea voastră de aici, şi a limbii de toţi cunoscută ce se vorbeşte pe tărâmul unde creanga de aur se odihneşte în apele vieţii, limbă pe care aţi vorbit-o şi voi cândva fiecare şi de care sufletul copilăriei îşi aduce aminte cu drag tânjind după mândra-i aromă. Şi deşi mulţi dintre voi, pe dinafară, aţi trecut de vârsta poveştii, cel însetat de cunoaştere rămâne veşnic copilul cel fericit stă şi ascultă cu nesaţ şi însetat de cunoaştere şi frumos se simte mereu îmboldit dinăuntru, oricât de multe ori le-ar auzi, să spună ca în copilărie mereu: (mai spune odată, mai spune, şi, şi...)

Iar Empedocle, cel de la începutul epocii voastre actuale a revenit printre voi sub înfăţişarea lui Faust, căutătorul de Eu, care sunteţi de fapt voi, fiecare, oamenii acestui veac de răscruce, ce luptă cu cele două feţe ale răului, străduindu-vă să ajungeţi şi să acţionaţi din Eu, din miezul veşnic, nealterat al fiinţei, ca să puteţi apoi răzbate în chip nou, în libertate deplină, din nou la tărâmul unde creanga de aur se oglindeşte în apele vieţii şi unde se vorbeşte limba cea vie de toţi înţeleasă, limba înţelegerii viitoare dintre oameni şi zei: limba Epocii Spirituale.

Cu binecuvântarea Dumnezeieştii iubiri care răscumpără, şi a Sfintei Înţelepciuni despre om, a Sfintei Sofia ce vesteşte în veacul nostru de sfârşit de mileniu revelarea cea mare, tuturor celor ce au citit, bucurie!

Thales din Argos

9 martie 2012

Viața după viață - Raymond A. Moody - Librarie Spirituală online Cristal Life

Viața după viață - Raymond A. Moody - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Viața după viață - Raymond A. Moody jr.”

Publicată pentru prima oară în anul 1975, această explorare devenită clasică a vieții de după moarte a declanșat o veritabilă revoluție a atitudinii opiniei publice în raport cu acest subiect, făcând din dr. Moody cea mai proeminentă autoritate la nivel mondial în domeniul experiențelor în apropierea morții. Viață după viață a schimbat pentru totdeauna felul în care este înțeles fenomenul morții, dar și viața însăși, fapt care explică vânzarea a milioane de exemplare unor cititori dornici să înțeleagă mai bine acest fenomen atât de misterios.
Istoriile ieșite din comun prezentate în această carte aduc dovezi că moartea fizică este urmată de o altă viață, așa cum depun mărturie cei care au ajuns în această „lume de dincolo”, după care s-au întors înapoi. Poveștile lor prezintă similitudini izbitoare și au o natură absolut pozitivă. Relatările lor emoționante și inspirate ne prezintă un crâmpei din pacea și iubirea necondiționată care ne așteaptă pe toți la sfârșitul călătoriei în acest plan fizic.
Studii precum cele pe care le prezintă dr. Moody în această carte aduc multe clarificări și confirmă ceea ce ni s-a spus de mai bine de 2000 de ani: că viața continuă inclusiv după moartea corpului fizic.
Elisabeth Kübler-Ross, doctor în medicină,
autoarea cărții Despre moarte și a muri
Viața după viață - Raymond A. Moody jr.

Cuprinsul cărții „Viața după viață - Raymond A. Moody jr.”

 • PREFAȚĂ de Melvin Morse, doctor în medicină ... ix
 • CUVÂNT ÎNAINTE de Elisabeth Kübler-Ross, doctor în medicină ... xxi
 • INTRODUCERE ... xxv
 • Capitolul 1 - FENOMENUL MORȚII ... 1
 • Capitolul 2 - EXPERIENȚA MORȚII ... 11
 • Inefabilitatea ... 6
 • Ascultarea veștii propriei morți ... 17
 • Sentimentul de pace și liniște ... 19
 • Zgomotul ... 20
 • Tunelul întunecat ... 21
 • Experiența extracorporală ... 24
 • întâlnirea cu ceilalți ... 45
 • Ființa de lumină ... 48
 • Retrospectiva vieții ... 54
 • Hotarul sau granița ... 64
 • întoarcerea ... 69
 • Relatarea experienței celorlalți oameni ... 75
 • Efectele experienței asupra vieții trăite în continuare ... 80
 • O nouă perspectivă asupra morții ... 85
 • Confirmarea ... 91
 • Capitolul 3 - PARALELE ... 101
 • Biblia ... 105
 • Platon ... 105
 • Cartea tibetană a morților ... 109
 • Emanuel Swedenborg ... 112
 • Capitolul 4 - ÎNTREBĂRI ... 119
 • Capitolul 5 - EXPLICAȚII ... 141
 • Explicații supranaturale ... 142
 • Explicații naturale (științifice) ... 142
 • Explicații psihologice ... 155
 • Capitolul 6 - IMPRESII ... 163
 • Cuvânt de încheiere ... 167
 • Mulțumiri ... 175

7 martie 2012

Cere și ți se va da - Esther & Jerry Hicks • Inspirație Divină - Librarie Spirituală online Cristal Life

Cere și ți se va da - Esther & Jerry Hicks • Inspirație Divină - Librarie Spirituală online Cristal Life

Această carte a devenit rapid best-seller la doar câteva săptămâni de la publicarea sa în Statele Unite. Cere și ți se va da și învățăturile lui Abraham au fost cele care au inspirit filmul și carteaSecretul și cele care au deschis lumea către fascinanta lege a atracției.Cartea este recunoscută de numeroși lideri spirituali și de dezvoltare personală drept una dintre cele mai importante cărți ale momentului. Aceasta a schimbat în bine viața multor persoane de pe întreaga planetă.

Cele douăzecișidouă de modalități puternice prezentate în carte îți vor schimba pozitiv experiența de viață și te vor ajuta să te transformi într-o persoană care este în mod deliberat creatorul magnific al propriei sale realități. Nu uita că: nu există nimic din ce nu poți să fii, să faci sau să ai; ești o Ființă binecuvântată care a venit în acest mediu fizic pentru a crea.

Cartea „Cere și ți se va da” te va face să conștientizezi că: te afli aici pentru a experimenta bucuria pentru că fundamentul vieții tale este Starea de Bine și libertatea absolută; nimeni altcineva nu știe ce este potrivit pentru tine, doar tu știi; tu ești creatorul propriei realități pentru că nici un lucru nu se poate întâmpla în viața ta, fără ca tu să nu-l fi invitat prin intermediul gândurilor tale.

În spatele fiecărei dorințe stă nevoia de a te simți bine. Așadar, condiția succesului în viață nu stă în posesiuni sau bani, standardul succesului absolut este măsura fericirii pe care o simți. Sentimentul dorinței este cu adevărat sentimentul vieții fericite care freamătă în tine. Dorințele se nasc datorită experiențelor de viață contrastante pe care le trăiești. Ele sunt cele care aduc veșnicia, pentru că ele continuă să existe în tine mereu.

5 martie 2012

Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

„Dacă îți dorești să atingi starea de împlinire personală sau spirituală, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să citești cartea lui Guy Finley, Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă. Citește-o, asimileaz-o, iar apoi bucură-te de ea. Informațiile din această carte mi-au oferit tot ce am la ora actuală.”

Bob Proctor, autorul cărții Te-ai născut bogat, prezentat în filmul Secretul

Descoperă puterea de a-ți perfecționa viața.

„Guy Finley ne ajută să ne înălțăm gândurile pe cea mai înaltă octavă a armoniei, pe care ne putem transforma viața într-un vehicul pur al expresiei, creativității și sănătății. Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă ne oferă diferite tehnici prin care ne putem trezi potențialul, pornind de la cel actual.”

Don Campbell, autorul cărților Efectul Mozart și Armonia sănătății

Transcende iluzia limitării.

„O viziune plină de înțelepciune. Această carte mângâie sufletul și vindecă inima rănită. Este un instrument foarte puternic.”

Daniel G. Amen, autorul bestsellerului Schimbă-ți creierul, schimbă-ți viața

Descoperă-ți adevărata menire pe Pământ. Participă la marele proces creator. Trăiește în pace. Iubește fără teamă. Oferă-ți ceea ce îți dorești cu adevărat.

„Este fără nicio îndoială cea mai bună carte a lui Guy Finley… minunat concepută de un maestru modern pentru a scoate la lumină tot ce este mai bun în tine!”

Peggy McColl, autoarea bestsellerului Schimbarea destinului personal

3 martie 2012

Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare • Vindecare Spirituală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare • Vindecare Spirituală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Cartea „Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare” este scrisă într-un limbaj simplu și accesibil. Ea explică de ce atât de mulți oameni consideră că este atât de greu să ierte și de ce cramponarea de durerea provocată de ceilalți reprezintă de fapt o decizie de a suferi.Cartea analizează factorii care ne fac să refuzăm iertarea și felul în care justifică mintea noastră acest lucru.

În continuare, ea prezintă efectele secundare toxice ale incapacității de a ierta și dezastrul pe care îl provoacă aceasta asupra corpului nostru și în viața noastră.

Dar mai presus de orice, cartea prezintă beneficiile incredibile ale acestui act simplu care este iertarea.

Autorul relatează numeroase întâmplări care au darul de a ne deschide inimile în fața miracolelor care se pot petrece atunci când acceptăm faptul că nimeni nu merită să fie exclus de la iubirea noastră.

De-a lungul cărții „Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare” sunt citate diferite aforisme care ne reamintesc de virtutea iertării și care pot fi folosite ca afirmații pozitive. Repetate zilnic, ele ne pot ajuta să ne schimbăm radical viața, eliberându-ne de suferințele trecutului dureros.

„Iubirea poate vindeca lumea, iar iertarea este catalizatorul care permite acest lucru. Cartea lui Gerald Jampolsky reprezintă o lectură obligatorie pentru toți cei interesați de transformarea personală și globală a acestei lumi”.

(John Gray, autor al cărții „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”)

2 martie 2012

Calea purtătorului de lumină - Doreen Virtue • Vindecare Spirituală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Calea purtătorului de lumină - Doreen Virtue • Vindecare Spirituală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Nu i-a fost deloc ușor lui Doreen Virtue să își recunoască menirea interioară și să devină un purtător al luminii. În lucrarea Calea purtătorului de lumină, ea își spune propria istorie, descriind felul în care și-a trezit puterile vindecătoare și clarvăzătoare. Cuvintele ei reprezintă o inspirație pentru mii de oameni care parcurg aceeași cale, încercând să își reamintească misiunea divină pe care și-au asumat-o și să își descopere darurile spirituale naturale cu care s-au născut.

Această carte te va ajuta să îți trezești aceste daruri naturale, cum ar fi capacitatea de a vindeca la nivel energetic sau spiritual și de a citi trecutul, prezentul și viitorul. Doreen Virtue te va învăța cum să ții o ședință de vindecare, cum să îți amplifici receptivitatea psihică, cum să invoci îngerii, care se află întotdeauna alături de tine și cum să îți deschizi cel de-al treilea ochi.

1 martie 2012

Energetica Viului - introducere în bioenergetică • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Energetica Viului - introducere în bioenergetică • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Majoritatea autorilor de cărți sau de cursuri din domeniul științelor de graniță au căzut de acord că structura ființei umane este alcătuită din 7 corpuri. Avem un corp fizic, care reprezintă o haină, în interiorul căreia și peste care suprapuse își desfășoară activitatea alte 6 corpuri energetice, astfel ca asemenea ființă să poată viețui de sine stătător pe planeta Pământ, în deplină stare de sănătate.

Lucrarea Energetica Viului, al cărui autor este Michael Szellner, oferă o imagine completă a mecanismului de funcționare a ființei vii - de la celulă la organism, făcând o legătură holistică interdisciplinară, la domeniul de graniță, între științe ca fizica, biologia, filosofia și psihologia, astfel ca să putem înțelege cum ființa umană este condusă de o entitate ce evoluează spiritual, prin renașteri succesive pe planeta Pământ.

Structura cărții, organizată pe module, este alcatuită din două părți întrepătrunse: una teoretică și una aplicativă - cu sugestii pentru exerciții practice la sfârșitul fiecărui paragraf, astfel încât cititorii și cursanții să înțeleagă și să-și însușească cât mai bine principiile și mecanismele energeticii viului.

Apreciez în mod deosebit cartea redactată de domnul Michael Szellner, care dovedește că dispune de o bogată experiență didactică și cunoștințe deosebite în domeniul fenomenelor și terapiilor care au ca bază folosirea energiei universale și recomand cu căldură ca acest curs să stea la baza inițierilor în domeniul bioenergeticii.