2 octombrie 2012

Frecvența - Puterea vibrației personale - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Frecvența - Puterea vibrației personale - Librărie Spirituală - Cărți spirituale online

Detalii din „Frecvența - Puterea vibrației personale” - Penney Peirce

Știința ne-a învățat de mult timp să nu ne bazăm decât pe ceea ce putem vedea și atinge. De aceea, de multe ori noi uităm că spiritul, gândurile, emoțiile și corpul nostru sunt alcătuite din energie. Tot ceea ce există vibrează. Mai mult, fiecare om are o vibrație personală care îi spune lumii exterioare cine este el și care îl ajută să își modeleze propria realitate.
În cartea Frecvența, Penney Peirce te învață cum să îți percepi această vibrație personală și cum să lucrezi în mod intenționat cu ea pentru a-ți transforma viața. Dacă vei învăța să îți descoperi „frecvența de bază” – adică vibrația personală cea mai înaltă și cea mai naturală, cea care corespunde sufletului tău – tu îți vei putea maximiza luciditatea, îți vei minimiza conflictele și vei descoperi în tine noi talente și capacități.
Trezirea la noua realitate pe care o scoate la lumină frecvența din ce în ce mai înaltă a realității terestre te va ajuta să îți îmbunătățești dramatic relațiile, să găsești soluții creatoare pentru problemele cu care te confrunți și să îți materializezi o viață care conține tot ceea ce îți dorești. Cartea Frecvența te învață cum să îți gestionezi „starea” energetică astfel încât să îți împlinești destinul și să te bucuri de viața minunată pentru care ai fost creat.

Prin explorarea noii arte și științe a dinamicii frecvenței personale din această carte extrem de revelatoare, Peirce ne oferă tuturor cunoștințe profunde, care ne inspiră și ne umplu de entuziasm. Ele pot fi aplicate foarte multor discipline, creând astfel un fundament pentru un nou mod de a fi și de a acționa, de a-ți cultiva sănătatea și creativitatea.
Jean Houston, doctor în filozofie, autoare a cărților Salturi în timp și O pasiune pentru ceea ce este posibil
Indiferent dacă ne dăm sau nu seama, cu toții suntem afectați de energiile pozitive și negative. Dacă vei citi această carte, vei învăța cum să îți ridici nivelul vibrației personale – frecvența ta de bază – pentru a-ți schimba viața și pentru a contribui la îmbunătățirea acestei lumi într-o manieră miraculoasă.
Masaru Emoto, autorul cărții Mesajele ascunse din apă
Există foarte multe semne care indică faptul că suntem pe punctul de a experimenta o tranziție rapidă către o lume nouă, care ne va schimba în mod esențial natura și felul în care percepem realitatea. Depășirea perioadei intermediare de haos este posibilă prin aplicarea instrumentelor oferite în această carte. Frecvența este un dar pentru toți oamenii care se simt pregătiți să evolueze.
John L. Petersen, fondator al Institutului Arlington și autor al cărții O viziune referitoare la anul 2012
Perceperea noastră ca ființe energetice reprezintă cea mai revoluționară descoperire modernă. În cartea Frecvența, Penney Peirce clarifică numeroase principii energetice prea puțin înțelese până acum și pe care le putem folosi în mod deliberat pentru a ne păstra starea de sănătate și pentru a ne îmbunătăți realitatea în care trăim. Când am citit această carte am râs și m-am bucurat teribil.
Richard Bartlett, autor al cărții Matricea energetică
„Frecvența - Puterea vibrației personale” - Penney Peirce

Cuprinsul cărții „Frecvența - Puterea vibrației personale” - Penney Peirce

 • Mulțumiri ... ix
 • Cuvânt înainte de Bernard Beckwith ... xi
 • Cuvânt adresat cititorului ... xv
 • Găsirea frecvenței personale ... xxv
 • Capitolul 1 - Transformarea noastră, similară cu renașterea din cenușă a Păsării Phoenix ... 1
 • Capitolul 2 - Viața trăită printre frecvențe ... 27
 • Capitolul 3 - Devino conștient de tiparele tale senzoriale ... 57
 • Capitolul 4 - Eliberează-te de vibrațiile negative ... 83
 • Capitolul 5 - Conștientizează-ți frecvența de bază ... 107
 • Capitolul 6 - „Percepe" viața prin cultivarea unei sensibilități conștiente ... 137
 • Capitolul 7 - Gestionarea rezonanțelor relaționale ... 171
 • Capitolul 8 - Găsirea soluțiilor superioare, a alegerilor și a planurilor ... 203
 • Capitolul 9 - Crearea unei vieți pe o frecvență înaltă ... 231
 • Capitolul 10 - Accelerarea procesului până la transparența totală ... 261
 • Glosar ... 291

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu