5 martie 2012

Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă • Dezvoltare Personală - Librarie Spirituală online Cristal Life

„Dacă îți dorești să atingi starea de împlinire personală sau spirituală, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să citești cartea lui Guy Finley, Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă. Citește-o, asimileaz-o, iar apoi bucură-te de ea. Informațiile din această carte mi-au oferit tot ce am la ora actuală.”

Bob Proctor, autorul cărții Te-ai născut bogat, prezentat în filmul Secretul

Descoperă puterea de a-ți perfecționa viața.

„Guy Finley ne ajută să ne înălțăm gândurile pe cea mai înaltă octavă a armoniei, pe care ne putem transforma viața într-un vehicul pur al expresiei, creativității și sănătății. Legile esențiale ale vieții trăite fără teamă ne oferă diferite tehnici prin care ne putem trezi potențialul, pornind de la cel actual.”

Don Campbell, autorul cărților Efectul Mozart și Armonia sănătății

Transcende iluzia limitării.

„O viziune plină de înțelepciune. Această carte mângâie sufletul și vindecă inima rănită. Este un instrument foarte puternic.”

Daniel G. Amen, autorul bestsellerului Schimbă-ți creierul, schimbă-ți viața

Descoperă-ți adevărata menire pe Pământ. Participă la marele proces creator. Trăiește în pace. Iubește fără teamă. Oferă-ți ceea ce îți dorești cu adevărat.

„Este fără nicio îndoială cea mai bună carte a lui Guy Finley… minunat concepută de un maestru modern pentru a scoate la lumină tot ce este mai bun în tine!”

Peggy McColl, autoarea bestsellerului Schimbarea destinului personal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu