Codul Emoțiilor - dr. Nelson Bradley - Librarie Spirituală online Cristal Life

Codul Emoțiilor - dr. Nelson Bradley - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Codul Emoțiilor - dr. Bradley Nelson”

Cum îți poți elimina emoțiile nerezolvate captive pentru a te bucura de o sănătate perfectă, de iubire și de fericire

Unde am ajunge dacă nu ar exista emoțiile noastre? Dacă am considera, metaforic vorbind, că totalitatea experiențelor noastre reprezintă tapițeria vieții noastre, emoțiile ar fi culorile acesteia.
Într-adevăr, emoțiile dau culoare vieții noastre. Încearcă să îți imaginezi pentru o clipă o lume lipsită de emoții. Bucuria ar lipsi complet din ea. Nimeni nu ar fi vreodată fericit și nu ar da dovadă de bunătate față de semenii săi. Iubirea ar fi inexistentă, la fel ca și celelalte emoții pozitive.
De bună seamă, pe o astfel de planetă imaginară ar lipsi și emoțiile negative. Locuitorii ei nu ar cunoaște tristețea sau mânia, depresia sau durerea. Cu greu am putea numi o astfel de existență: viață. Fără capacitatea de a simți emoțiile de orice fel, viața ar fi redusă la o rutină anostă și cenușie care s-ar succeda între naștere și moarte. De aceea, fii recunoscător pentru emoțiile tale!
Există probabil și emoții pe care le-ai trăit, dar pe care ai fi preferat să nu le fi avut niciodată. Nu există om care să nu treacă uneori prin perioade dificile. Probabil că ai trăit și tu momentele tale de anxietate, de durere, mânie, frustrare și teamă. Probabil că ai avut perioade de tristețe, poate chiar de depresie, în care prețuirea de sine a fost ca și inexistentă, în care ți-ai pierdut speranțele sau în care ai manifestat alte emoții negative.
Partea cea mai tristă este că o bună parte din aceste emoții negative continuă să îți creeze probleme, chiar dacă le-ai experimentat cu foarte mult timp în urmă. Ele fac acest lucru într-o manieră subtilă, dar foarte dăunătoare. Codul Emoțiilor își propune să descopere aceste emoții refulate (nerezolvate) și să le elibereze odată pentru totdeauna.
O bună parte din suferința noastră se datorează energiilor emoționale „captive” înlăuntrul nostru. Codul Emoțiilor este o metodă simplă, dar extrem de eficientă, de descoperire și de eliminare a acestor energii captive.
Foarte mulți oameni au descoperit că dacă se eliberează de emoțiile nerezolvate captive, viața lor devine mai sănătoasă și mai fericită. O singură emoție nerezolvată captivă este suficientă pentru a da naștere unor probleme fizice și emoționale mai mari sau mai mici.
Codul Emoțiilor - dr. Bradley Nelson

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa