Cere și ți se va da - Esther & Jerry Hicks • Inspirație Divină - Librarie Spirituală online Cristal Life

Cere și ți se va da - Esther & Jerry Hicks • Inspirație Divină - Librarie Spirituală online Cristal Life

Această carte a devenit rapid best-seller la doar câteva săptămâni de la publicarea sa în Statele Unite. Cere și ți se va da și învățăturile lui Abraham au fost cele care au inspirit filmul și carteaSecretul și cele care au deschis lumea către fascinanta lege a atracției.Cartea este recunoscută de numeroși lideri spirituali și de dezvoltare personală drept una dintre cele mai importante cărți ale momentului. Aceasta a schimbat în bine viața multor persoane de pe întreaga planetă.

Cele douăzecișidouă de modalități puternice prezentate în carte îți vor schimba pozitiv experiența de viață și te vor ajuta să te transformi într-o persoană care este în mod deliberat creatorul magnific al propriei sale realități. Nu uita că: nu există nimic din ce nu poți să fii, să faci sau să ai; ești o Ființă binecuvântată care a venit în acest mediu fizic pentru a crea.

Cartea „Cere și ți se va da” te va face să conștientizezi că: te afli aici pentru a experimenta bucuria pentru că fundamentul vieții tale este Starea de Bine și libertatea absolută; nimeni altcineva nu știe ce este potrivit pentru tine, doar tu știi; tu ești creatorul propriei realități pentru că nici un lucru nu se poate întâmpla în viața ta, fără ca tu să nu-l fi invitat prin intermediul gândurilor tale.

În spatele fiecărei dorințe stă nevoia de a te simți bine. Așadar, condiția succesului în viață nu stă în posesiuni sau bani, standardul succesului absolut este măsura fericirii pe care o simți. Sentimentul dorinței este cu adevărat sentimentul vieții fericite care freamătă în tine. Dorințele se nasc datorită experiențelor de viață contrastante pe care le trăiești. Ele sunt cele care aduc veșnicia, pentru că ele continuă să existe în tine mereu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa