29 februarie 2012

Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată - Librarie Spirituală online Cristal Life

Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată - Librarie Spirituală online Cristal Life

Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată…

„Lucrez cu adolescenți, cupluri, dar și individual. Una din cele mai importante resurse pe care o folosim cu toții în activitatea noastră este cartea lui Karol Truman, Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… Recomandăm această carte tuturor clienților noștri. De altfel, cartea are atât de multe aplicații practice care pot fi folosite zi de zi încât o folosesc toți membrii familiei mele, de la copiii mei adulți și până la fiica mea în vârstă de 12 ani. De aceea, îți recomand cu toată convingerea această carte.”

„Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… este una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit vreodată, capabilă să îți transforme complet viața. Noi o recomandăm tuturor pacienților noștri. În acest scop, suntem nevoiți să comandăm zeci de exemplare din această carte.”

„Pentru toți cei interesați să obțină starea de pace interioară, care înseamnă o mai mare încredere în sine și capacitatea de a lua decizii mai bune în domeniul afacerilor și în alte domenii personale, această carte și ‚Scenariul’ pe care îl oferă ea sunt absolut vitale. Clienții pe care îi consiliez își transformă rapid viața după ce renunță la vechile lor tipare comportamentale. Dizolvă-ți blocajele, alege abundența și deschide-te către viitor.”

„Am învățat să mă cunosc pe mine însămi și am descoperit iubirea de sine. La ora actuală învăț cum să îi iubesc pe ceilalți și cum să mă las iubită de ei. Am dobândit astfel o nouă încredere în sine și o nouă prețuire de sine. Mi-am îmbunătățit astfel relația cu copiii mei și cu fostul meu soț. De când am eliminat sentimentele și energia negativă din viața mea, am slăbit 25 de kilograme. De asemenea, am învățat că este normal să îți îngădui să simți, inclusiv durerea. Cine nu simte nimic, nu trăiește. Personal, IUBESC viața, și gândul că o pot împărtăși cu ceilalți mă umple de entuziasm. Apreciez sincer această lucrare și munca pe care a depus-o autoarea pentru scrierea ei.”

„După o copilărie în care am fost abuzată sexual și emoțional, am ajuns dependentă de relațiile dezastruoase și de tot felul de probleme în toate celelalte domenii ale vieții mele. „Scenariul” pe care l-am descoperit în această carte mi-a schimbat complet viața în numai câteva luni. Îi sunt PROFUND recunoscătoare autoarei.”
În anii copilăriei, mulți oameni au fost învățați să își blocheze canalele emoționale ale ființei lor. Eu au fost programați să își nege sentimentele, îngropându-le de vii. Ori de câte ori și-au simțit sentimentele rănite sau nu le-a convenit ceva, ei au fost învățați „să uite” sau „să ignore” aceste aspecte. Li s-a spus că: „Nu contează”, că „Nu trebuie să te mai gândești la asta” și că „Dacă te vei liniști, va trece de la sine”.

Ei bine, aceste sentimente nu au trecut deloc de la sine! Negarea lor nu le-a făcut să dispară. Ele au fost reprimate, suprimate și îngropate în subconștient, dar nu au dispărut deloc. Dimpotrivă, au continuat să rămână la fel de active undeva înlăuntrul ființei lor, generând toate condițiile nefavorabile și toate conflictele cu care se confruntă ei la ora actuală.

Scopul cărții de față este de a te învăța cum să descoperi - poate pentru prima dată în viața ta - sentimentul iertării, al păcii, iubirii, bucuriei, succesului, fericirii și liniștii pe care le cauți de atâta vreme.

Principiile pe care le descrie această carte te vor ajuta să îți schimbi dramatic viața și să elimini emoțiile, convingerile și stările mentale negative pe care le-ai cultivat și pe care le-ai protejat atâta vreme. Existența ta de zi cu zi va deveni astfel mult mai satisfăcătoare, mai împlinită și mai pozitivă decât ai experimentat-o vreodată până acum.

Dacă vei aplica zilnic instrumentul și principiile descrise în această carte, tu îți vei putea echilibra și armoniza toate aspectele ființei tale: cel fizic, cel mental, cel emoțional, cel spiritual și cel social. Această armonizare interioară îți va permite să emani vibrații care vor atrage către tine experiențe similare, generatoare de armonie și de pace, inclusiv schimbările pozitive pe care ți le dorești în viața ta.

În acest fel, viața ta poate dobândi o coeziune care i-a lipsit până acum.

Cum poți realiza toate aceste lucruri?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu