Mintea poate vindeca - Frederick Bailes - Librarie Spirituală online Cristal Life

Mintea poate vindeca - Frederick Bailes - Librarie Spirituală online Cristal Life

Oricine se poate bucura de o sănătate excelentă dacă urmează o cale adevărată spre aceasta. O bună sănătate nu este darul acordat câtorva favorizaţi de către o Providenţă capricioasă, după cum nici boala nu atinge pe unii sau pe alţii pe motivul că o Providenţă, de nepătruns şi de neînţeles, doreşte ca aceştia „Să-şi poarte crucea”, obţinând în acest fel un soi de purificare spirituală nebuloasă.
În ştiinţa medicală, prima Lege a vindecării este: „Înlătură cauza”. Cauza respectivă a fost mai întotdeauna căutată în ţesuturile trupului. Totuşi, nu numai metafizicianul, ci chiar şi medicul practician, a ajuns să-şi dea seama că pricina fundamentală a multor maladii se găseşte în minte. Aceasta nu înseamnă că oamenii îşi închipuie că sunt bolnavi sau, tot aşa, îşi închipuie că se însănătoşesc. Explicaţia se află mult mai profund, în activităţile complexe ale minţii umane.

Cauza reală a bolii se găseşte în stările emoţionale, de spaimă, în gelozie sau anxietate, frustrări şi contradicţii (contrarietăţi), generate de încurcările oamenilor de a obţine fericirea şi de a putea face faţă pretenţiilor vieţii moderne. Impresii şi învăţăminte din copilărie pot fi cauze ajutătoare; impactul milioanelor de minţi înconjurătoare sigur că are o influenţă determinată; conversaţia rudelor sau prietenilor îi poate afecta. Se mai poate adăuga la aceste cauze o gamă întreagă de simptome şi insuflarea fricii ce se desprinde din prospectele de desfacere a medicamentelor, precum şi articole sau publicaţii de popularizare privind bolile şi sănătatea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa