22 decembrie 2011

Mesaje de la îngerii tăi - cărți oracol • Căutare - Librarie Spirituală online Cristal Life

Mesaje de la îngerii tăi - cărți oracol • Căutare - Librarie Spirituală online Cristal Life

Mesaje de la Îngerii tăi - Cărți oracol (Set de 44 de cărți oracol și un ghid)

Acest set de cărți facilitează, mai mult ca niciodată, preluarea surprinzător de exactă a mesajelor de la îngeri pentru dumneavoastră sau pentru alte persoane. Fiecare carte reprezintă o minunată imagine a unui înger, împreună cu un mesaj format dintr-o propoziție sau două.

Aceste cărți vă vor ajuta să aflați care vă este scopul în viață, dacă cineva este sau nu este sufletul dumneavoastră pereche, ce trebuie să faceți în privința situațiilor de la locul de muncă sau din viață, în general, ori să primiți răspuns la alte întrebări importante. Doreen și-a alcătuit cărțile oracol bazându-se pe mesaje reale preluate de ea de la îngeri, folosind cele mai obișnuite întrebări formulate, și pe răspunsurile îngerilor, pentru a crea acest set final atât pentru cititorii începători de cărți oracol, cât și pentru cei avansați.

Cărticica de instrucțiuni vă va da semnificația generală a celor 44 de cărți oracol Mesaje de la îngerii tăi. Mesajele sunt specifice și la obiect, ceea ce limpezește și înlătură ambiguitățile în preluarea mesajelor de la îngeri. Ca întodeauna, toate textele tipărite pe cărțile oracol sau în acest ghid sunt pozitive și înălțătoare.

Instrucțiuni pentru lucrul cu cărțile oracol
Mesaje de la îngerii tăi: Ce vor îngerii tăi să știi

Dacă acesta este primul dumneavoastră set de cărți oracol, felicitări! Cărțile oracol constituie un străvechi instrument de divinație, care vă va permite să primiți în mod clar mesaje de la Dumnezeuși de la îngeri. Aceste cărți sunt pline de energia luminii și a iubirii divine, așadar fiți convinși că sunteți în siguranță, cu gânduri pozitive și uimitor de exacte.

Dacă aveți și alt set de cărți oracol acasă, veți vedea că lucrul cu acest nou pachet de cărți va fi asemănător cu cel al altor pachete de cărți. În cărticica de instrucțiuni, voi explica unele modalități prin care puteți să primiți mesaje de la îngeri pentru dumneavoastră și pentru alții. Oricine poate folosi cu succes aceste cărți oracol, fiindcă într-adevăr nu aveți cum să greșiți folosindu-le.

Fiecare carte pe care o trageți din set „vine la dumneavoastră” dintr-un anumit motiv. Cu ajutorul îngerilor și prin Legea Spirituală a Atracției, veți trage automat cărțile care vă oglindesc gândurile și emoțiile actuale. Şi cum viitorul dumneavoastră pornește din ceea ce gândiți și faceți, aceste cărți vă prezic cu mare finețe viitorul.

Mesajul pe care îl veți citi în partea de jos a fiecărei cărți oracol – și mesajul extins din capitolul„Semnificațiile generale ale cărților oracol” din cărticica de instrucțiuni – vă va călăuzi clar și precis. Totuși, îngerii dumneavoastră păzitori vor mai adăuga mesajele lor personalizate, pe măsură ce veți citi fiecare carte și cărticica însoțitoare. Este deci important să ascultați în mod intuitiv și să vă acordați pe frecvența potrivită ori de câte ori faceți o „citire” a cărții pentru dumneavoastră sau pentru alții.

19 decembrie 2011

Tu îți poți crea o viață de excepție - Librarie Spirituală online Cristal Life

Tu îți poți crea o viață de excepție - Librarie Spirituală online Cristal Life


Detalii din cartea „Tu îți poți crea o viață de excepție”


Există o energie universală, o forță divină care ne creează pe toți, care ne susține și ne conectează unii cu ceilalți, lucrând în cooperare cu gândurile, cuvintele și acțiunile noastre pentru a crea experiențele pe care le trăim. Atunci când învățăm să cooperăm cu această putere benefică, noi devenim stăpânii propriului nostru destin. Formula este cât se poate de simplă: Nu mai emite decât gânduri care te fac să te simți bine, și nu mai face decât acele lucruri care te fac să te simți bine. Abandonează-te în fața Vieții, având încredere că ea va ști ce să-ți ofere pentru a fi fericit, dar și lecțiile necesare pentru a-ți continua creșterea spirituală.Tu îți poți crea o viață de excepție - Louise L. Hay & Cheryl Richardson
Cuprinsul cărții „Tu îți poți crea o viață de excepție” • INTRODUCERE de Louise Hay ... 7

 • INTRODUCERE de Cheryl Richardson ... 11

 • CAPITOLUL 1

  RĂSPUNDE LA TELEFON ȘI DESCHIDE-ȚI CORESPONDENȚA ... 19

 • CAPITOLUL 2

  CUM SĂ DEVII CREATORUL UNEI VIEȚI EXCEPȚIONALE ... 45

 • CAPITOLUL 3

  ÎȚI VEI PETRECE ZIUA EXACT AȘA CUM ȚI-AI ÎNCEPUT-O ... 61

 • CAPITOLUL 4

  ÎȚI VEI PETRECE VIAȚA AȘA CUM ÎȚI PETRECI FIECARE ZI ... 75

 • CAPITOLUL 5

  Nu ÎNCERCA SĂ RENUNȚI LA UN OBICEI PROST. ANIHILEAZĂ-L! ... 101

 • CAPITOLUL 6

  FRUMUSEȚEA ÎNȚELEPCIUNII ... 121

 • CAPITOLUL 7

  SFÂRȘITUL FILMULUI ... 139

 • COLECȚIE DE AFIRMAȚII ... 153

 • DESPRE AUTOARE ... 165

17 decembrie 2011

Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay - Librarie Spirituală online Cristal Life

Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay”Louise L. Hay este o autoare de renume internațional, care a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să se vindece și să se simtă inspirați. Cu mai bine de 20 de ani în urmă a fost diagnosticată cu cancer, dar s-a vindecat singură prin folosirea metodelor descrise în această carte: Vindecă-ți corpul.


Gândurile pe care le emitem și cuvintele pe care le rostim zilnic contribuie la crearea realității noastre, influențându‑ne starea de sănătate și experiențele de zi cu zi. Prin schimbarea acestor gânduri și a acestor cuvinte, noi ne putem schimba radical viața.


Louise L. Hay ne explică în această carte mecanismul prin care atitudinea noastră față de viață și față de noi înșine poate sta la baza bolilor de care suferim. Dacă vei folosi tehnicile ei simple, dar extrem de eficiente, vei avea surpriza să descoperi tiparele mentale care au stat la baza afecțiunilor tale și vei învăța astfel să te cunoști mai bine.


Tot ce trebuie să faci în această direcție este să pornești de la boala sau de la afecțiunea de care suferi și să cauți în carte afirmația potrivită pentru a dizolva tiparul negativ și pentru a-l înlocui cu unul pozitiv. Folosește-te de acest ghid pentru a începe să te însănătoșești începând chiar din această zi.
Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay

Fragmente din cartea „Vindecă-ți corpul - Louise L. Hay”PUNCTUL DE PUTERE ESTE ÎNTOTDEAUNA MOMENTUL PREZENTPunctul nostru de putere este chiar momentul de față și spațiul în care ne aflăm (aici și acum). Nu contează cât timp am cultivat un tipar negativ, de cât timp suferim de o anumită boală, din cauza unei relații nefericite, a lipsei de bani, a urii de sine etc. Schimbarea poate începe întotdeauna chiar acum. Gândurile pe care le-am avut și cuvintele pe care le-am rostit în trecut au condus la experiențele noastre de viață actuale. Nimeni nu ne obligă însă să continuăm să gândim aceste lucruri și să rostim aceste cuvinte. Gândurile și afirmațiile noastre de astăzi ne vor crea ziua de mâine, apoi de poimâine, săptămâna viitoare, luna viitoare și viitorul mai îndepărtat. Punctul nostru de putere este situat chiar în momentul prezent. Schimbarea începe întotdeauna la acest nivel. Această idee este profund eliberatoare. Noi putem începe chiar acum să ne eliberăm de vechile gânduri negative din mintea noastră. Chiar și cea mai mică schimbare va produce o anumită diferență în viața noastră.


Când eram copii foarte mici, în noi nu exista altceva decât bucuria și iubirea pură. Eram conștienți atunci de importanța noastră și ne consideram centrul universului. Aveam curajul de a cere tot ce ne doream și ne exprimam deschis sentimentele. în primele luni de viață ne iubeam necondiționat fiecare părticică a corpului nostru, inclusiv fecalele. Cu alte cuvinte, știam că suntem perfecți. Acest adevăr a rămas valabil până astăzi, dar noi l-am uitat. Peste el s-a suprapus o întreagă cunoaștere exterioară pe care am învățat-o și care nu valorează nimic.


De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți spui: "Ăsta sunt", sau "Asta-i situația"? Astfel de afirmații nu înseamnă altceva decât noi ne identificăm cu "ceea ce credem că suntem". Din păcate, aceste convingeri nu sunt întotdeauna personale, ci ne-au fost inoculate de alții, iar noi le-am acceptat și le-am adoptat în sistemul convingerilor noastre. Spre exemplu, dacă în copilărie am fost învățați că lumea este un loc înspăimântător, noi acceptăm numai acele lucruri care ne confirmă această convingere. De câte ori nu am auzit în copilărie: "Să nu ai încredere în străini", "Nu ieși noaptea din casă" sau "Oamenii te vor înșela întotdeauna"? Pe de altă parte, dacă atunci când eram mici am fost învățați că lumea în care trăim este un loc sigur și fericit, convingerile noastre sunt cu totul altele: "Iubirea este pretutindeni", "Oamenii sunt atât de prietenoși cu mine" sau "Banii de care am nevoie îmi parvin cu ușurință". Experiențele de viață reflectă întru totul convingerile noastre.

Cartea abundenței - John Randolph Price - Librarie Spirituală online Cristal Life

Cartea abundenței - John Randolph Price - Librarie Spirituală online Cristal Life


Detalii din cartea „Cartea abundenței - John Randolph Price”


Adevărata Sursă de bani este Prezența Interioară – Sinele dinlăuntrul tău, nu mintea ta rațională sau gânditoare. Singura Sursă a oricărei forme de abundență este Prezența Divină dinlăuntrul tău. Atât timp cât mintea ta se focalizează asupra acestei Cauze, fluxul energiei (abundenței) va curge liber în viața ta. Invers, atât timp cât te vei focaliza asupra efectelor, tu vei bloca automat acest flux. Cu cât vei deveni mai impersonal în ceea ce privește sursa de proveniență a banilor tăi (slujbă, salariu, comisioane, investiții, partenerul de viață, etc.), cu atât mai personal te vei raporta la adevărata Sursă a banilor tăi. Cu alte cuvinte, cu cât vei cultiva o relație mai strânsă cu Sinele tău Divin, cu atât mai mare va fi abundența din viața ta.
Cartea abundenței - John Randolph Price

Cuprinsul cărții „Cartea abundenței - John Randolph Price” • Introducere ... 9

 • PARTEA I

  Mesaje referitoare la abundență transmise de-a lungul istoriei ... 11

 • PARTEA A II-A

  Planul de 40 de Zile pentru Obținerea Prosperității ... 23

 • PARTEA A III-A

  Tu ești una cu banii pe care îi ai ... 41

 • PARTEA A IV-A

 • O compilație de texte referitoare la prosperitate din cărțile mele anterioare ... 55

 • Meditație de încheiere ... 73

 • Despre autor ... 75

2 decembrie 2011

Secretul sufletului pereche - Arielle Ford - Librarie Spirituală online Cristal Life

Secretul sufletului pereche - Arielle Ford - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Secretul sufletului pereche - Arielle Ford”

Orice om își poate găsi adevărata iubire, indiferent de vârstă, dacă este dispus să se pregătească pe toate nivelele pentru a deveni un veritabil magnet de atragere a iubirii. Arielle Ford știe acest lucru din experiența ei personală. Ea a aplicat tehnicile recomandate în această carte, iar la vârsta de 44 de ani a reușit să își găsească sufletul pereche. Cei doi s-au logodit șase săptămâni mai târziu

Prin recomandarea unor tehnici pe care le numește „de senzorializare” – respectiv de conștientizare cu fiecare celulă a corpului a rezultatului final pe care dorești să îl manifești – Arielle Ford își învață cititorii cum să aplice Legea Atracției pentru a-și găsi sufletul pereche. Acest ghid practic include de asemenea diverse rugăciuni, tehnici, proiecte și ritualuri care te pot ajuta să îți creezi în inimă spațiul necesar pentru pătrunderea unei noi iubiri.

„Cartea Secretul sufletului pereche te va inspira și îți va oferi un crâmpei din călătoria magică ce te așteaptă în față dacă îți vei propune să atragi, să manifești și să îți găsești sufletul pereche”.

Deepak Chopra


Secretul sufletului pereche - Arielle FordCuprinsul cărții „Secretul sufletului pereche - Arielle Ford”


 • cuvânt înainte de Marci Shimoff ... 9
 • testul sufletului pereche ... 13
 • introducere ... 15


 • Capitolul 1 credința ...25
 • Capitolul 2 pregătirea ... 57
 • Capitolul 3 pregătirea cuibului ... 73
 • Capitolul 4 trăiește ca și cum ai fi obținut deja ceea ce îți dorești ... 93
 • Capitolul 5 lista ... 105
 • Capitolul 6 eliberarea de trecut ... 135
 • Capitolul 7 treci la fapte ... 757
 • Capitolul 8 savurează perioada de așteptare ... 169
 • Capitolul 9 îndrăgostește-te de tine însuți ... 181
 • Capitolul 10 te simți pregătit pentru MAREA POVESTE DE IUBIRE? ... 197

 • cuvânt de încheiere de Jack Canfield ... 207
 • despre autoare ... 213
 • mulțumiri ... 275

Hrana vie - o speranță pentru fiecare - Librarie Spirituală online Cristal Life

Hrana vie - o speranță pentru fiecare - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Hrana vie - o speranță pentru fiecare”


Alimentele nefierte pot contribui la vindecarea sau ameliorarea multor boli ale civilizației. Până în prezent, medicii și pacienții au avut multe rezultate pozitive aplicând terapia cu crudități, în special în cazul bolilor cronice ca reumatismul, diabetul, bolile de piele, bolile aparatului cardio-vascular, cancerul sau scleroza multiplă.


Numeroase studii, activitatea de mulți ani a medicilor de specialitate și experiențele pozitive ale multor oameni confirmă faptul că, alături de alte măsuri, consumul de crudități reprezintă o importantă terapie de bază. Nicio altă terapie nu poate influența atât de profund metabolismul ca terapia nutrițională.


Cartea Hrana vie oferă acces ușor la principiile de bază ale alimentației naturiste. Ernst Günter dovedește că cruditățile previn îmbolnăvirea organismului și vindecă numeroase maladii, inclusiv cancerul. Cartea conține concluziile autorului despre alimentele sănătoase și nesănătoase, rețete de hrană vie și numeroase sfaturi menite să aducă un plus calității vieții și să vindece problemele de sănătate.


Cuprinsul cărții „Hrana vie - o speranță pentru fiecare” 1. Starea de boală costă mai mult. Mărturii ... 9

 2. Hrana vie rezolvă problema cancerului ... 16

 3. Felurite vindecări ... 32

 4. Pentru ce hrană este creat omul? ... 36

 5. îmbolnăviri produse de gătit ... 40

 6. Munca grea și hrana crudă ... 43

 7. Devalorizarea laptelui prin pasteurizare ... 46

 8. De ce trăiesc oamenii în prezent mai mult? ... 53

 9. Zahărul alb ... 58

 10. Pâinea albă și pâinea neagră ... 61

 11. Sarea de bucătărie ... 65

 12. De ce nu sunt indicate băuturile fierbinți ... 70

 13. Echilibrul acidității din organism ... 72

 14. Aprovizionarea cu hrană crudă ... 77

 15. Ingrediente pentru mâncăruri crude ... 83

 16. Rețete și planuri de meniuri ... 98

 17. Postul curativ ... 138

 18. Bolile de stomac, intestin, inimă și reumatismul ... 144

 19. Noi descoperiri privind vindecarea cancerului ... 154

 20. Felurite alte boli ... 163

 21. Alte câteva informații utile și remedii aplicabile la domiciliu ... 175

 22. Hrănirea copiilor mici ... 177

 23. Informații și alte mărturii ... 184

 24. Anexă ... 192

 25. Hrană vindecătoare pentru bolnavi - prevenție pentru cei sănătoși ... 200

 26. Index de termeni ... 202