Începutul este AZI - Cuvântul care Învie - Librarie Spirituală online Cristal Life

Începutul este AZI - Cuvântul care Învie - Librarie Spirituală online Cristal Life

Detalii din cartea „Începutul este AZI - Cuvântul care Învie”

Sunt multe lucrări aparute în ultima vreme care reafirmă ceea ce înaintașii noștri, trăitori ai acestor meleaguri, cunoșteau. Viața este o permanentă trăire. A-ți trăi viața înseamnă a manifesta atotprezența divinității dinlăuntrul tău. Cum se poate ajunge la această trăire în aceste vremuri în care condiționările omenești par să nu se mai termine? Cum ne putem întoarce la cine suntem noi cei adevărați? Cum putem ajunge să fim atât de prezenți (conștienți) încât înlăuntrul și afara noastră să exprime dumnezeire? Cum putem accesa dimensiunea Prezenței?
Răspunsul este mai simplu decât ar părea la prima vedere. Acum știm că în fiecare clipă noi putem alege cine dorim să fim. Dorim să exprimăm Prezența Ființei lăuntrice sau dorim să trăim în timp? Din conținutul cărții reiese clar că timpul este o iluzie a noastră și că noi putem depăși timpul. Există o cheie cu care putem deschide porțile Veșniciei. Cheia este AZI - Cuvântul care Învie.
Conținutul acestei cărți reprezintă Răspunsul Divinității la întrebarea pusă de mine în modul cel mai direct cu putință. L-am întrebat pe Dumnezeu dacă există vreo inițiere pentru noi cei care trăim în orașe. I-am spus înainte că nu aveam posibilitatea să merg peste mări și țări în căutarea unui maestru adevărat. Dacă există o asemenea inițiere, arată-mi-o Doamne! De aici a pornit înșiruirea de dictări celeste care face subiectul acestei carți.
Mulțumesc marilor Ființe care s-au aplecat cu atâta Iubire asupra mea și asupra prietenei care m-a încurajat și ajutat cu stenografierea comunicărilor! Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă apariția acestei cărți!
Începutul este AZI - Cuvântul care Învie
Cartea pe care o ai în față, iubite prietene, nu face parte din categoria cărților cu care ai fost obișnuit! Ea este o înșiruire de dictări celeste, o înșiruire de întâlniri cu Divinul dinlăuntru, este o veritabilă carte de Adorație. Fiecare întâlnire îți aduce seva Vieții în Dar, îți aduce un suflu proaspăt de Iubire.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa