Conexiuni spirituale - Cauzele spirituale ale bolilor

Cauzele Spirituale ale bolilor

Cartea Cauzele spirituale ale bolilor este prima apărută la editura asociației Cristal Life România, în anul 2002.
Informațiile pe care le aduce această carte sunt pe cât de simple, pe atât de practice. Ea se prezintă sub forma unui tabel în care avem trecute majoritatea afecțiunilor de sănătate, alături de cauza spirituală a acestora precum și noul mod de gândire. Ceea ce aduce nou nu este chiar nou ci mai degrabă o abordare diferită de cea tradițională, astfel că pornim de la ideea fundamentală că puterea gândului e cea care îmbolnăvește și desigur, cea care vindecă
Puterea vindecătoare își are rădăcinile în subconștient. Acesta nu știe/conștientizează valoarea gândurilor noastre (bune sau rele) ci acționează în conformitate cu tiparul nostru. Va accepta întotdeauna informația pe care o primește, indiferent de natura ei. Conform cărții „Cauzele spirituale”, hipertensiunea se instalează pe fondul unor vechi probleme emoționale nerezolvare, lipsa iubirii. Astfel, noul mod de gândire se referă la desprinderea de trecut cu toate urmările lui și adoptarea unei stări liniștite și împăcate.
Corpul nostru fizic este expresia materială a spiritului. În „argoul spiritual”, este haina pe care o îmbracă spiritul pentru a se putea manifesta în acest plan fizic. Orice dezechilibru al sănătății care afectează spiritul se răsfrânge automat asupra corpului fizic. Prin urmare, orice afecțiune are o origine dincolo de corpul fizic, pentru că orice manifestare fizică își are originea în planurile subtile, spirituale.
Problemele de sănătate, tulburările și bolile nu există propriu-zis, ele sunt mesaje pe care spiritul le transmite prin intermediul corpului fizic pentru a putea deveni conștienți de stadiul în care ne aflăm pe drumul evoluției spirituale. Corpul fizic este oglinda, cea care ne ajută să „vedem” starea în care este spiritul. Orice afecțiune la nivel de stare a corpului fizic ne avertizează că ceva nu este în regulă cu integritatea spirituală. De aceea, orice vindecare trebuie să ia în considerare cauzele reale ale tulburărilor, care sunt întotdeauna de ordin spiritual.
Recomand tuturor această carte!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile uimitoare ale consumului de Salata Verde asupra sanatatii

Cum sa-ti scazi nivelul de colesterol in mod natural - viata sanatoasa

Sapte beneficii extraordinare ale apei de scortisoara - viata sanatoasa